Huidverjonging, hoe werkt het?

We noemen ons de sportschool voor je huid. En dat is niet voor niets! Zoals je met sporten je spieren traint en dus spiermassa opbouwt, zo trainen wij met onze behandelingen je huid en bouwen we huidweefsel op. Dit geeft meer volume in de huid en voorkomt verdere veroudering. Bodybuilding voor je huid dus! Hoe dit werkt ga ik je uitleggen.

Overeenkomst spieren en huid

Wij maken graag de vergelijking met sporten en spieren, omdat de vergelijking gewoon gelijk op gaat met de huid. Ook in dit geval: je hebt de hoeveelheid spieren voor hetgeen je ze getraind hebt. Als je niet sport heb je nog steeds spieren en kun je lopen, tanden poetsen, werken en zelfs een stukje rennen of iets zwaars tillen. Wanneer je gaat trainen, dan ga je dingen doen met je spieren die je nog niet kan. Zonder trainen kun je geen 100kg tillen of een marathon rennen. Hier moet je voor trainen. Oftewel je gaat spieren opbouwen. Door steeds wat meer te trainen en steeds wat zwaarder te trainen kun je na een tijdje wèl 100kg tillen. Je hebt spieren opgebouwd.

Dit geldt ook voor je huid. Ook al verzorg je je huid niet, je hebt gewoon huid. Waarschijnlijk niet in een heel goede conditie, maar hij functioneert gewoon goed; wanneer je een wondje hebt geneest dit etc. Wil je je huid verjongen, dan moet je huidweefsel gaan kweken. Net als dat je met sporten je spieren prikkelt om spierballen te kweken, zo gaan we de huid ook prikkelen om meer huidweefsel aan te maken. Meer collageen dus!

Dit prikkelen van de huid doen we op een manier die je huid gezonder en sterker maakt. Dit klinkt vrij logisch, maar geloof me, veel behandelingen die je kunt ondergaan zijn dit niet! Wij focussen op celgezondheid. Want wist je dit: het gaat er niet om wat je leeftijd is, het gaat erom hoe gezond je cellen zijn!

Hoe creëren we celgezondheid

Celgezondheid creëren we door de tekorten in je huid aan te vullen. Dit doen we met goede producten die je huid voorzien van werkstoffen, met supplementen die je huid van bouwstoffen voorzien en behandelingen die de energielevels in je huid herstelt. Vervolgens gaan de we huid prikkelen. Dit doen we met intensieve behandelingen die afgestemd zijn op jouw huidconditie. Zo kunnen we bij iemand die voor de eerste keer een behandeling ondergaat geen peeling doen. De huid is daar nog helemaal niet klaar voor. Jij loopt immers ook niet ongetraind een marathon! Laat je huid dit dan ook niet doen! Buiten dat het niet goed is voor je huid op de lange termijn, behaal je ook niet het meest optimale resultaat dat je wel kan krijgen wanneer je de huidconditie opbouwt.

Essentiële werkstoffen voor het verbeteren van je huidconditie zijn: peptiden, antioxidanten, stamcellen, botanische extracten, groeifactoren, vitamines en hyaluronzuur.