Huidverjonging zonder operatie

Kijk je weleens in de spiegel en zie je dat je huid niet meer bij je leeftijd past? Of voel je je jonger dan dat je huid er uitziet? Misschien overweeg je botox of fillers of een cosmetische ingreep? Trek je weleens je huid op om te kijken hoe strak het eigenlijk moet zijn, of strijk je rimpels weleens glad hoe je het eigenlijk zou willen? De meeste vrouwen die bij ons komen herkennen zich hierin. Er is zoveel mogelijk voor je huid, zónder dat er een scalpel of injectiespuit aan te pas hoeft te komen. En dit met hele aangename behandelingen! Wij noemen dit natuurlijke huidverjonging en ook wel Beautiful Ageing.

Aanpak

Allereerst gaan we kijken wat de wensen zijn. Moet de huid verstevigd worden, moeten er rimpeltjes aangepakt worden. Ook kijken we naar de huidconditie en levensstijl. Dit laatste omdat de levensstijl de meeste invloed heeft op de huidconditie en dus ook op het resultaat van de behandelingen. Rook je bijvoorbeeld, dan zal het resultaat niet optimaal zijn, evenals wanneer je je huid niet goed verzorgt, veel in de zon of onder de zonnebank gaat of slechte voeding eet.

Nadat we de wensen in kaart hebben maken we een huidanalyse inclusief foto’s. De foto’s zijn belangrijk om de vorderingen bij te houden en het verschil van voor en na de behandelingen te laten zien. Omdat je jezelf dagelijks in de spiegel ziet en omdat huidverjonging langzaamaan gaat, zul je niet altijd even goed de resultaten bij jezelf zien, totdat je de voor foto weer ziet!

Belangrijk om te weten bij natuurlijke huidverjonging is dat het proces van het aanmaken van nieuw collageen direct in gang wordt gezet, maar het wel enige tijd duurt voordat er echt nieuw collageen aangemaakt is. Om precies te zijn 300 tot 500 dagen. Dit houdt dus in dat het eindresultaat van de behandelingen na een tot twee jaar zichtbaar is. Dit komt omdat collageen een eiwit is dat lang de tijd nodig heeft om goed aangemaakt te worden en goed in de huid moet settelen. Zeker als je bedenkt dat huidveroudering al op jonge leeftijd begint, is dit helaas niet in een behandeling teruggedraaid.

Onze aanpak

Onze aanpak voor huidverjonging zonder operatie is:

  1. een goede huidanalyse
  2. behandelingen op maat die de huidcellen activeren
  3. juiste producten voor thuis zodat je huid de juiste werkstoffen krijgt
  4. nutricosmetics om de huid van binnenuit te voorzien van de juiste voedingsstoffen

Hierdoor heb je een 3D effect: zowel van binnenuit als van buitenaf werken we aan een optimale gezondheid van de huidcellen. Het resultaat? Een stralende huid die past bij jouw gevoel!