Hyamatrix: rimpels opvullen zonder te spuiten

De titel klinkt bijna te mooi om waar te zijn: rimpeltjes opvullen zonder gebruik te hoeven maken van fillers en injectienaalden. Maar tegenwoordig kan het écht! Waar we vroeger op huidverjongingsgebied alleen maar van konden dromen, is tegenwoordig werkelijkheid geworden. Konden werkstoffen in producten vroeger alleen in de opperhuid werken, tegenwoordig kunnen deze werkstoffen d.m.v. speciale technieken diep in de huid komen, dáár waar we ze willen hebben, namelijk in de levende huidlaag waar nieuwe cellen aangemaakt worden en waar de productie van collageen plaatsvindt. Een mooi voorbeeld van een behandeling waarbij we gebruik maken van werkstoffen die diep in de huid komen is Hyamatrix.

Hyamatrix

De wetenschappers van Hyamatrix hebben een methode ontwikkeld dat de genezing van wonden kon bespoedigen. Door een soort grote pleister te maken met een voedingsbodem van allerlei fijne stoffen voor de huid, zijn zij erin geslaagd het wondgenezingsproces enorm te bespoedigen. Zoals het vaak gaat met medische behandelingen: er zit vaak een cosmetisch voordeel aan. Want wanneer een beschadigde huid alzo verbeterd, dan moet een gezonde huid er helemaal van opknappen. Zo is Hyamatrix ontstaan.

Hoe het werkt

Hyamatrix is op basis van hyaluronzuur. Een stofje dat van nature in je huid voorkomt en voor volume in de huid zorgt. Naarmate je ouder wordt, neemt het hyaluronzuur in je huid af en daarmee ook het volume. Hyamatrix is er als enige ter wereld in geslaagd om de moleculen dusdanig klein te maken, dat ze daadwerkelijk in de huid kunnen trekken. Normaal gesproken is hyaluronzuur namelijk te groot om in de diepere huidlagen te komen en werkt het alleen in de opperhuid. Door een speciale techniek worden de moleculen kleiner, zonder dat het de werking verliest. Hierdoor zijn we in staat om op een geheel pijnloze manier hyaluronzuur in de huid te krijgen en de huid van binnenuit te verbeteren!

De Hyamatrix behandeling

De behandeling met Hyamatrix is een bijzonder aangename behandeling! Na een reiniging en een milde peeling wordt eerst de hyaluron en vervolgens de matrix peptiden ampullen aangebracht. Hier overheen komt een speciaal masker dat ervoor zorgt dat de ampullen dieper in de huid komen. Dit masker is een poeder die we mengen met water en een activator waarna we het tot een pasta mengen. Dit brengen we gelijkmatig op het gezicht aan en na een paar minuten is het niet vloeibaar meer, maar een geheel geworden. Het fijne van dit masker is dat het wel soepel blijft. Het is dus geen gipsmasker dat hard wordt.

Na een behandeling zie je al resultaat, maar afhankelijk van de huidconditie en de mate van huidveroudering, kan een kuur nodig zijn. Een kuur bestaat uit maximaal 6 behandelingen achter elkaar en deze sessie kan bijvoorbeeld twee keer per jaar herhaald worden om je huid in conditie te houden.

Wil jij weten of de Hyamatrix behandeling iets voor jou is? Neem dan gerust contact met ons op!