minder rimpels

Hyamatrix

Natuurlijke huidverjonging, zónder inspuitingen!

Zou u de tijd terug willen draaien en wenst u een jongere huid? Wilt u het effect van inspuitingen met fillers, maar wenst u een veiliger en natuurlijker alternatief zónder naalden? Dat kan: met Hyamatrix!

We willen steeds mooiere en betere resultaten van onze behandelingen. Het liefst willen we het effect van botox, fillers en cosmetische ingrepen, maar dan zónder de negatieve effecten van een ingreep. Ook als experts in natuurlijke huidverjonging zijn wij voortdurend op zoek naar nét dat stapje verder, waarmee we zichtbare en langdurige huidverjonging kunnen bewerkstelligen, maar u ook een ontspannen behandeling kunnen bieden die bovendien veilig is om te ondergaan.

Wij zijn dan ook bijzonder trots u als een van de eersten in Nederland de Hyamatrix behandeling aan te kunnen bieden!

Hyaluronzuur

U heeft er vast wel eens van gehoord: hyaluronzuur. Het is een stofje dat van nature in onze huid voorkomt en wordt heel veel gebruikt voor het inspuiten en opvullen van rimpels. Ook is het een geliefd en veelgebruikt cosmetica ingrediënt. Echter, het molecuul van hyaluronzuur is te groot om in de diepere huidlagen te komen, daar waar we eigenlijk willen dat deze werkstof komt. Hyamatrix, voor oorsprong een medisch bedrijf, is erin geslaagd hyaluronzuur dusdanig klein te maken, dat het diep in de huid kan trekken. Het kan op deze manier direct naar de juiste huidlaag getransporteerd worden. Daar vult het direct rimpeltjes op en maakt het de huid voller en steviger! Zonder het gebruik van naalden of apparatuur! In een uiterst aangename behandeling!

hyamatrix voor en na

hyamatrix voor en na

 

 

 

 

 

 

hyamatrix

hyamatrix

Draai uw huidleeftijd terug! Stop huidveroudering!

Boek nu eenvoudig online uw Hyamatrix behandeling en geniet van een jongere huid! De behandeling is geheel pijnloos en juist erg ontspannen! Behandelingen voor vrouwen.