Hydrofiel reinigen?!?

Dat je je huid twee keer per dag moet reinigen weet je wellicht al. Maar weet je ook precies hóé je je huid het beste kunt reinigen?

Het gaat er namelijk niet alleen om wát je voor je huid doet, maar ook hóé je dit doet. Hierdoor haal je het maximale uit je producten en breng je je huid in optimale conditie.

Hydrofiel reinigen wil zeggen dat het reinigingsproduct gemengd kan worden met water. Maar let op: het mag niet gaan schuimen! Het stofje in het product dat schuimt droogt je huid uit en dit kan op langere termijn voor huidproblemen zorgen. Kies altijd voor een hydrofiele milk of olie, afhankelijk van je huidconditie of je persoonlijke voorkeur. Na het aanbrengen van je reinigingsproduct, maak je je handen nat en was je je gezicht. Hierdoor kan al het vuil goed opgenomen worden en wordt je gezicht goed gereinigd. Verwijder je reinigingsproduct bij voorkeur met een Microwave kompres. (voor meer info over het Microwave kompres: vraag ons gratis e-book aan op de homepage van deze site!) Hierdoor is niet alleen je reinigingsproduct perfect van je huid verwijderd, maar werk je ook meteen aan huidverbetering doordat de doorbloeding in je huid geactiveerd is. Haal hierna nog even een wattenschijfje met Sensitive Skin Lotion over de huid, om de laatste restjes te verwijderen, en je huid is nu perfect in staat om de werkstoffen uit je crème op te nemen!

[su_youtube_advanced url=”http://www.youtube.com/watch?v=r2PtpJBDWrA” playlist=”http://www.youtube.com/watch?v=DVrUdp85Npohttp://www.youtube.com/watch?v=Neo1A0SAPjohttp://www.youtube.com/watch?v=SdojkMtAAG0″ width=”480″ height=”320″ loop=”yes” rel=”no” theme=”light”]