Afgelopen maandag hebben wij een zes daagse training, die verspreid was over drie maanden, afgerond en nu mogen wij ons Skin Care Gene-ius noemen!

HydroPeptide is een merk dat geheel gericht is op het zo gezond mogelijk maken van de huidcellen. Om de kwaliteit hoog te houden is er een nieuwe training ontwikkeld die alle aspecten van het merk omvat.

Zo leerden we alles over:

producten
behandelingen
ingrediënten
behandelcombinaties maken
epigenetica
huidanalyzes
huidverzorgingsadviezen geven
In januari startten we met deze training, die verdeeld was over drie maanden. Zo om de week gingen we op pad om onze kennis te vergroten en alles te weten te komen over dit fantastische merk. We zouden het nog gaan missen, die leuke trainingsdagen!

HydroPeptide is marktleider op het gebied van peptiden in cosmetica, epigenetica en anti-aging. De producten zijn ervoor om de huid in een zo gezond mogelijke conditie te krijgen. Niet alleen wordt er gewerkt met de beste ingrediënten, ook zijn deze ingrediënten op de juiste levels toegevoegd aan de producten. Naast de ingrediënten, producten en behandelingen die aan de hoogste eisen voldoen, is het bedrijf ook bezig met duurzaam ondernemen. Zo worden de verpkkingen geproduceerd op windenergie en doneren ze een deel van de winst aan het goede doel Charity water, dat waterputten slaat op die plekken op de wereld waar geen stromend water is.

Epigenetica

Epigenetica is een woord dat je misschien al eens voorbij hebt zien komen in onze blogs, of tijdens je behandeling. Waarschijnlijk ga je het ook steeds vaker horen, want het is écht de toekomst op huidverjongingsgebied.

Epigenetica is het wel of niet (of iets meer of minder) tot expressie brengen van je genetische code. Ik zal het uitleggen. Stel, je hebt genetisch gezien niet zoveel mazzel: je beide ouders hadden alop jonge lefetijd rimpels en een verslapte huid. Grote kans dat jij dit geërfd hebt. (Dit kun je overigens laten testen met een DNA huidverouderingsonderzoek) Maar dat dit in je genen staat, wil niet zeggen dat dit tot uiting komt. De ‘omgevingsfactoren’ bepalen hoe en hoe snel je veroudert. Wanneer je gezond leeft, niet te intensief sport, gezond eet, voldoende slaapt, niet rookt, niet verbrandt in de zon, goede huidverzoringsproducten gebruikt en regelmatig bij ons in de stoel ligt voor een behandeling, dan is de kans heel erg groot dat jouw huid helemaal niet snel gaat verouderen.

Andersom geldt het natuurlijk ook! Stel je hebt wat genen betreft alles mee, maar je rookt als een schoorsteen, ligt uren in de zon te bakken, hebt veel stress, leeft ongezond op fast food, gebruikt geen goede huidverzorgingsproducten, neemt nooit een behandeling… tja, dan heb je waarschijnlijk niet zo’n mooie huid!

Dit noemen we dus epigenetica en daar zijn wij nu optimaal in geschoold. Na de intensieve training op het hoofdkantoor van HydroPeptide Nederland, mogen wij ons nu dus Skin Care Gene-ius noemen, met een leuke woordspeling naar genes-genen!