Op donderdag 27 juni is het weer zover: de Hydropeptide VIP dag! Die dag komt Rian Peters van Hydropeptide Nederland naar Beautiful Balance om kennismakingsbehandelingen en advies te geven. Op die dag kun je ervaren waarom wij zo verliefd zijn geworden op dit merk!

Kennismakingsbehandeling

Op deze VIP dag kun je tegen een zeer scherp tarief van € 25,- een kennismakingsbehandeling van 30-45 minuten ondergaan. Normaal betaal je hier rond de € 60,- voor. Maar… je krijgt na aankoop van een of meer HydroPeptide producten een goodie bag mee met een exclusief Hydropeptide cadeautje t.w.v. 37,50 én je ontvangt 10%korting op de Hydropeptide producten én bij aankoop van 3 producten ontvang je de behandeling gratis!

Natuurlijk staat er ook een lekker gezond drankje voor je klaar! Heb je zin in deze heerlijke Hydropeptide behandeling? Wil jij eens kennismaken met dit geweldige merk en kijken wat dit met jouw huid doet? Ken je het merk al, maar wil je genieten van deze heerlijke aanbieding? Reageer dan snel, want we hebben maar plaats voor 6-7 personen! Bel 010-2730609 en reserveer jouw plek!

Hydropeptide

Hydropeptide is een Amerikaans merk dat marktleider is in cosmetica met peptiden en wereldwijd in de top 5 staat van anti-aging merken. Peptiden zijn kleine eiwitdeeltjes die in de huid als cel-boodschappers werken. Bijvoorbeeld om de collageenaanmaak te activeren, roodheid te verminderen of de hydratatie te bevorderen.

Het merk is erop gericht de huid in een zo gezond mogelijke conditie te krijgen door de huidcellen te geven wat ze nodig hebben. Dit zijn onder andere peptiden, antioxidanten, botanische stamcellen en botanische extracten en groeifactoren.

Naast al deze fantastische ingrediënten, zijn de verpakkingen geproduceerd op windenergie en zijn volledig recyclebaar, wordt de distributie energieneutraal verzorgd en wordt er geld gedoneerd aan goede doelen!

Naast de fantastische resultaten, ook goed voor onze planeet! Daarom houden wij zo van Hydropeptide!