HydroPeptide

Huidverjonging door cosmetica producten, is dat mogelijk? Het antwoord is: JA! Met de intensieve producten van HydroPeptide zorg je er voor dat je huidcellen in een zo optimaal mogelijk conditie komen. Pure huidverjonging dus! Het gaat er namelijk niet om hoe oud je bent, maar om hoe gezond je huidcellen zijn!

Epigenetica

Dit is een moeilijk woord voor al datgene dat we zelf kunnen doen om veroudering te voorkomen. 60% van onze veroudering is genetisch bepaald, 40% wordt beïnvloed van buitenaf. Denk aan roken, slechte voeding, stress, teveel zon, etc. Beiden kunnen we beïnvloeden en dat noemen we epigenetica. (Een buitengewoon interessant onderwerp voor ons als huidcoach!)

HydroPeptide is het eerste merk op de wereld dat zich bezighoudt met deze epigenetica. Door ervoor te zorgen dat goede dingen in de huid versterkt worden (bijv. de collageenaanmaak wordt geactiveerd, vocht wordt beter vastgehouden) en de slechte dingen in de huid afgezwakt worden (pigmentaanmaak aanpakken, roodheden verminderen) creëren we een zo geznod mogelijke huid.

Dit alles doet HydroPeptide op een manier die niet schadelijk is voor je huid, maar juist opbouwend.

Peptiden

Het zit al in de naam: HydroPEPTIDE. Maar wat is een peptide precies? Een peptide is een klein eiwitdeeltje, dat in de huid als boodschapper dient. Omdat de huid ook is opgebouwd uit eiwitten, zijn peptiden hele fijne werkstoffen voor je huid, omdat je huid ze als het ware herkent. Een peptide zorgt er bijvoorbeeld voor dat een fibroblast (de cel die collageen aanmaakt) aangezet wordt, harder gaat werken én beter gaat presteren. Het resultaat: een stevigere huid.

Of het remt bijvoorbeeld de aanmaak van pigment af, zodat je van die vervelende pigmentvlekken af kan komen.

Er worden meer dan 60 verschillende peptiden in de HydroPeptide producten gebruikt, meer dan 70 botanische extracten en 9 botanische stamcelextracten.

Ingrediënten

Ik ben echt een ingrediënten-freak. Ik pak regelmatig een product en ga alle ingrediënten die op de inci lijst staan uitzoeken. Wanneer ik dit doe met een product van HydroPeptide, dan word ik altijd helemaal vrolijk. Er zitten écht gewoon de allerbeste ingrediënten in!

Ontspannen behandelingen

Naast de superfijne producten (die ook nog eens heel mooi in je badkamer staan) zijn alle behandelingen erop gericht én resultaat te behalen én je een luxe gevoel van ontspanning mee te geven. De producten ruiken en voelen heerlijk en na de behandeling ziet je huid er ongelofelijk fris en gezond uit. Zelfs na een intensieve peeling of acne behandeling (want met HydroPeptide kunnen we alle huidproblemen aanpakken!)

Vip-Dag

Binnenkort organiseren we een HydroPeptide VIP-dag, waarbij je vrijblijvend kennis kunt maken met deze fantastische producten en behandelingen. Binnenkort meer hierover!