Er is hard aan gewerkt en met alle regelingen rondom het corona virus versneld online gekomen: de hydropeptide webshop! Hoe alles werkt en welke leuke acties we hebben lees je in deze blog!

Het is een bizarre tijd. Wat in januari en februari nog een ver van ons bed-show was, is nu onze realiteit. Werd er in het begin nog wat lacherig over gedaan dat het allemaal wel mee zou vallen, inmiddels zitten we thuis en zijn de straten uitgestorven.

Ook in ons HuidCenter merken we de gevolgen van het virus. Wij mogen voorlopig geen behandelingen meer geven, net als andere vakken waarbij persoonlijk contact noodzakelijk is om het vak uit te oefenen. Ik kan je vertellen dat het een heftig weekje is geweest. Mijn medewerker en stagiair inlichten, klanten bellen om de afspraak te verzetten, overleg met leveranciers, instanties bellen, dingen navragen, regelingen treffen en bedenken hoe we jullie zo goed mogelijk van advies kunnen blijven voorzien. Want jullie zijn altijd zo goed bezig met jullie huid!

Gelukkig hebben we, al voordat de corona crisis ontstond, ons online huidadvies gelanceerd. Je kunt eenvoudig online je huidprobleem aan ons doorgeven en daar maken we een verzorgingsplan op maat voor. Je ontvangt dan een persoonlijk e-book met jouw aangepaste huidverzorgingsroutine in je mailbox. Wat superhandig is, is dat we per product een linkje plaatsen, zodat je die gemakkelijk online kunt bestellen.

Hydropeptide webshop

En daar is dan nu ook onze webshop aan toegevoegd. Met hele groet dank aan onze leverancier die alles versnelt in werking heeft gezet om alles zo snel mogelijk af te krijgen. Je kunt nu dus eenvoudig je favoriete Hydropeptide producten in onze webshop bestellen. Helemaal corona proof dus, want je hoeft er de deur niet voor uit! Advies blijven we je natuurlijk ook geven!

Bestellen is heel eenvoudig. Ga naar:

https://webshop.hydropeptide.nl/beautiful-balance/shop

Hier vind je alle producten op categorie. Rechts bovenin vind je je winkelmandje. Betalen kan veilig en makkelijk met iDeal. Je bestelling wordt snel bij je thuisbezorgd. In de toekomst kun je ook nog voor de optie kiezen om je producten in ons HuidCenter op te halen.

Mocht je iets willen weten, advies willen hebben of extra uitleg nodig hebben, laat het ons weten! Wij zijn van maandag t/m vrijdag in ons HuidCenter aanwezig van 11.00 – 15.00 uur om al je vragen te beantwoorden, persoonlijke huidplannen te maken en voor productaanschaf.