Ik ga op vakantie en neem mee…

Het vakantieseizoen is in volle gang, Maar wat zijn nou dé producten die je echt mee moet nemen op vakantie? Het antwoord vind je hier!

SPF

Natuurlijk met stip op nummer 1: de SPF. Om je huid goed te beschermen tegen de zon en verbranden te voorkomen. Ook zorg je ervoor dat, wanneer je met een SPF smeert, je rimpels langer tegenhoudt en je huid langer gezond houdt! En wie wil dit nou niet?!?

Hydromask

Echt, ga niet op vakantie zonder hydromask! Dit masker zorgt ervoor dat je huid super gehydrateerd wordt en het verzacht en verkoelt enorm. De ideale after sun dus. Zet hydromask in de koelkast voor een extra verkoelend effect!

Body oil

Dé perfecte olie voor je lichaam! Niet alleen zorgt het ervoor dat je huid optimaal gevoed wordt na een dagje zon, je huid kleurt ook super mooi bruin wanneer je deze olie hebt ingemasseerd. Perfect voor je sun kissed skin!

Oxys genes

Oxys genes is de zuurstofcrème van hannah. Wist je dat wanneer je huidcellen voldoende zuurstof hebben, je huid veel mooier en egaler bruin wordt? Lekker smeren dus met de oxys genes en daaroverheen je SPF!

Pre Sun

Helemaal nieuw van Juliette Armand, een gel die je onder je SPF aanbrengt. Wanneer het warm is heb je misschien geen zin in ook nog een laagje crème onder je zonnecrème. Of misschien zweet je dit er meteen weer af. Dan is de pre sun echt een aanrader. Dit is een gel die speciaal ontwikkeld is om je huid alles te geven om goed te voeden en te hydrateren, maar bevat geen vetten. Het trekt dus super snel in en in combinatie met een SPF heeft je huid alles wat het nodig heeft!