Wanneer je bij ons in het HuidCenter komt dan hameren we echt op het goed én juist verzorgen van je huid thuis. Maar waarom is dat en wat is ern goede thuisverzorging? Je leest het in deze blog.

730×

Weet je hoe vaak je je huid verzorgt als je elke ochtend en elke avond je huidverzorgingsroutine volgt?

730×!!

Dat is 730× een mini behandeling voor je huid. Dit heeft, zoals je je in kunt denken, een enorme impact op de conditie van je huid.

Dan moet dit natuurlijk wel de juiste verzorging zijn, anders doe je meer kwaad dan goed.

Juiste verzorging

Een minimale huidverzorgingsroutine bestaat uit een reiniging, een serum, een crème en een SPF. Hiermee kun je elke ochtend en elke avond je huid verzorgen. Uiteraard moeten deze producten op je huidconditie worden afgestemd.

Deze routine duurt ongeveer 1,5 minuut om uit te voeren. Korter dan tandenpoetsen. Dit kan echt iedereen vrijmaken.

Wanneer je wat intensiever wil werken aan je huidconditie, dan kun je hier nog een aantal fijne, intensieve producten aan toevoegen. Een oogcrème bijvoorbeeld en een peeling zijn de meest populaire toevoegingen.

Ook een dubbele reiniging is een echte game changer voor je huid! Eerst vond ik dit ook maar overdreven en overbodig, totdat ik het eens ben gaan uittesten. De eerste reiniging is om alle make-up, vuil, restjes crème en luchtvervuiling van je huid te verwijderen. De tweede reiniging, die je hier achteraan doet, reinigt dan heel mooi je poriën en maakt je huid echt schoon. Ik wil nooit meer anders! Wil je weten welke twee reinigingsproducten jouw huid nodig heeft, dan maken we graag een plan op maat voor je.

Dit geldt ook voor je hele huidverzorgingsplan. Wil je hier advies over, eventueel met óf zonder behandelingen, dan kun je altijd contact met ons opnemen: 010-2730609