Met de meeste behandelingen leggen we de focus op het verbeteren van de huid en het produceren van collageen. Logisch, want voor een stevigere huid heb je een goede collageenproductie nodig.

Een vaak vergeten onderdeel van het op een natuurlijke manier verjongen van de huid is het verstevigen van de gezichtsspieren. Deze worden namelijk ook slapper naarmate we ouder worden. En het goede nieuws: daar kunnen we wat aan doen!

Train je gezichtsspieren

Je kunt natuurlijk gezichtsgymnastiek doen. Dit werkt fantastisch, maar wat ik vaak te horen krijg is dat mensen dat een keertje doen, maar niet volhouden. Daarom is onze Fourtec behandeling zo fijn; tijdens een ontspannen behandeling trainen we de spiertjes van je gezicht.

Je kunt het een beetje vergelijken met het trainen van je lichaam in de sportschool: door je spieren te trainen worden ze steviger en strakker. Dit geldt ook voor je huid! We kunnen met de Fourtec behandeling de spiertjes in het gezicht trainen, zodat deze steviger en strakker worden. Hierdoor krijgt je gezicht een natuurlijke facelift.

De behandeling

Na een grondige reiniging en een intensieve peeling brengen we een speciaal serum op de huid aan die voor de gewenste werkstoffen zorgt en zorgt voor de geleiding van het handstuk. Je voelt wat tintelingen of prikkeltjes en je voelt, afhankelijk van hoe hoog we het apparaat kunnen instellen, je spiertjes bewegen. We kunnen deze module van spierversteviging combineren met verschillende andere modules. Denk aan bindweefselmassage, radiofrequentie, softlight, collageenlicht. Zo kunnen we een behandeling op maat samenstellen om het beste resultaat voor jouw huid te kunnen bereiken.

Wil je ook weten of de fourtec geschikt is voor jouw huid? Neem dan contact met ons op!

Boek hier je afspraak: online agenda