Nog een week en het is kerst. Precies genoeg tijd om jouw huid helemaal kerst-klaar te maken! In deze blog dus 5 tips zodat jouw huid er op haar kerst-best uitziet!

Peeling

Start nu met een peelingkuur en je huid zal stralen na een week! Speciaal om elke dag te kunnen gebruiken hebben we de 5× power peeldoekjes. Door de mix van lichte fruitzuren en enzymen wordt je huid op hele milde, maar toch effectieve manier gepeeld. Ook perfect voor hals, decolleté en handen. Je gebruikt hiervoor gewoon 1 doekje welke je over je huid heen haalt en that’s it! Super makkelijk, groots resultaat!

Masker

Neem jij weleens de tijd voor een masker? We horen nog vaak dat vrouwen zich hier geen tijd voor gunnen, maar dat is zó zonde! Een masker geeft namelijk echt een super boost aan je huid. Probeer, juist nu in deze week, minimaal drie keer een masker te gebruiken. Geen tijd is geen excuus! Maak er prioriteit van! Echt geen tijd? Gebruik dan het super gemakkelijke slaapmasker, dat je als nachtverzorging aanbrengt en er dus niet af hoeft te wassen.

Extra masker tip: doe op eerste kerstdag een masker in de ochtend! Je hebt er dan waarschijnlijk wel tijd voor én je geniet de hele dag van je stralende huid!

Water drinken

Waarschijnlijk weet je wel dat water drinken heel erg goed is voor je huid. Schiet het er nog een beetje bij in? Denk er dan nu extra goed aan, dan heb je over een week profijt ervan!

Collageen drankje

Start nu met het innemen van collageen. Vaak zie je binnen een week al resultaat: je huid wordt voller, zachter, gladder en stralender. Door alle goede ingrediënten die erin zitten heeft je lichaam er extra profijt van in deze hectische tijd.

Rustmomentje

Pak in deze tijd eens een extra rustmomentje! Dit is trouwens goed te combineren met onze masker-tip! Wanneer je ontspant, maakt je lichaam gelukshormonen aan en daar gaat je huid van stralen!