Kerst tips voor je huid

It’s the most wonderful time of the year!

Ben jij ook druk bezig met alle voorbereidingen voor de kerst? Vergeet vooral je huid niet! Want je huid laten stralen met de feestdagen, daar moet je ook even wat voor doen. In deze blog zal ik je tips geven om op een makkelijke manier een huidje zo stralend als een kerstster te krijgen!

1 Peeling

Start nú met een peeling-kuurtje. Door je huid even een boost te geven en te ontdoen van een doffe laag dode huidcellen, zal je huid enorm gaan stralen. De enzymatic skin peeling kan een aantal dagen achter elkaar gebruikt worden, evenals de primum elixer, die je drie dagen achter elkaar kunt aanbrengen. Heb je een gevoelige huid? Gebruik de peelings dan om de dag.

2 Doorbloeden

Een korte kuur met doorbloedingscrème Cell Active geeft je huid een enorme zuurstofboost. Wanneer je de doorbloedingscrème meerdere dagen achter elkaar gebruikt, zal je huid er frisser en gezonder uit gaan zien. Mensen zullen vragen of je misschien op vakantie bent geweest, zo knapt je huid ervan op. Start nu en stop zondag, dan is je huid dinsdag op haar mooist!

3 Hydrateren

Doe eens een aantal dagen achter elkaar het hydromask op in plaats van je nachtcrème. Het hydromask is een heerlijk crèmemasker, dat, zoals de naam al zegt een vochtboost geeft aan je huid. Omdat het een masker is op crèmebasis, blijft deze soepel en kun je deze prima als nachtcrème inzetten.

4 Water drinken

Water is ontzettend belangrijk voor je lichaam en dus ook voor een gezonde huid. Start nu met het drinken van voldoende water ( 1,5 liter per dag) kruidenthee en niet meer dan 2 kopjes koffie tellen ook mee!

5 Kerstochtend: geef je huid een minitreatment

Meestal gebruik je een peeling en een masker in de avond, maar doe dit op kerstochtend juist eens in de ochtend: je hebt dan de hele dag plezier van je stralende huid.

Begin met een grondige reiniging van je huid, gevolgd door een peeling. Hierna kun je de doorbloeding in de huid stimuleren. Hou er hierbij wel rekening mee dat je huid zéker een uur rood blijft. Heb je een brunch, laat het dan achterwege. Een voedend of hydraterend masker maakt je stralende huid compleet!

6 Shine bright like a diamant

Je huid er nèt even stralender uit laten zien? Breng dan ná je crème de brilliant touch aan. Deze bevat diamant poeder dat je huid er direct stralender uit laat zien. Meer behoefte aan een gezond kleurtje? Gebruik dan de touch of colour voor een nèt even frissere huid.