Korte gezichtsbehandeling

Tegenwoordig zijn we allemaal druk, druk, druk. Werk, gezin, huishouden, een druk sociaal leven, sporten… Het slokt allemaal genoeg tijd op. Soms is het dan lastig om een behandeling in te plannen. Zeker als je het liefst een kuur doet en een keer in de week naar ons HuidCenter moet komen. Daar hebben wij dé oplossing voor: HIT!

Huidverbetering is net sporten

Al vaker heb ik de vergelijking gemaakt met sporten. De conditie van je huid verbeteren heeft erg veel gelijkenissen met het verbeteren van je lichamelijke conditie en ook als het gaat om onze nieuwe, korte behandelingen hebben we inspiratie gehaald uit de sportwereld. Je hebt vast wel eens van de term HIIT training gehoord; High Intensity Interval Training. Een korte, pittige training voor maximaal resultaat. En dat is precies wat onze korte gezichtsbehandelingen ook doen! We hebben ze dan ook niet voor niets HIT behandelingen genoemd: High Intensity Treatments. In maximaal 30 min. geven we jouw huid een enorm intensieve boost, zodat we in een zo kort mogelijke tijd, het beste uit jouw huid kunnen halen.

Drie verschillende versies

We hebben drie verschillende HIT behandelingen  voor je samengesteld en afhankelijk van de conditie van je huid, kiezen we voor degene die het beste bij je past. Er is keuze uit: bindweefselmassage, ultrageluid of collageen lamp. Uiteraard starten we de behandeling met een huidmeting, een reiniging en een peeling met de Primum Elixer.

Wil jij ook genieten van een korte, maar intensieve behandeling? Boek dan eenvoudig hier online.