Kuren voor een mooiere huid

Nu de vakanties achter de rug zijn, alles weer zijn normale ritme heeft en de herfst is begonnen, kunnen we weer heerlijk gaan kuren met de huid. Waarom een kuur fijn is, leg ik uit in deze blog.

Sportschool voor je huid

Het aanpakken van een huidprobleem of het verbeteren van de huid vergelijk ik vaak de sportschool. Wanneer je een fitter lijf wilt, moet je gaan sporten. Dit geldt ook voor je huid. En we weten allemaal dat een keertje naar de sportschool gaan niet zo veel effect heeft. Wil je resultaat, dan zul je vaker moeten gaan om conditie op te bouwen. Ditzelfde geldt voor je huid. Natuurlijk is het fijn om een keer in de zes weken bij ons in de stoel te liggen, maar wil je de conditie van je huid verbeteren, dan moet je vaker komen. Een kuur werkt dan het beste.

Personal trainer voor je huid

Zoals een personal trainer kijkt wat jij wil bereiken met het sporten en rekening houdt met jouw lijf, zo bekijken wij welke behandelingen het beste passen bij jouw huid en huidwensen. Een kuur heeft altijd een duidelijke opbouw en we zullen niet meteen volle bak ertegen aan gaan. Als ik aan jou vraag om ongetraind een marathon te lopen, dan weet je dat dat niet gaat lukken. Dus dat gaan we ook niet aan jouw huid vragen als deze nog geen goede basisconditie heeft. Eerst energie geven, bouwstoffen en werkstoffen, dan intensieve vernieuwende behandelingen. Dit geeft het beste resultaat.

Afwisseling

Ook een kuur vergelijk ik vaak met de sportschool; wil je een betere conditie, dan kun je op de loopband gaan lopen. Maar als je naast lopen ook gaat fietsen, roeien, boksen, noem maar op, dan pak je het van meerdere kanten aan en zal het effect beter zijn. Dit geldt ook zo bij je huid. Wanneer we verschillende technieken met elkaar combineren, dan is het effect op de huid nóg mooier!

3D aanpak

Een kuur werkt het beste met de, wat ik noem, 3D aanpak. Zowel van binnenuit als van buitenaf. Van buitenaf met de behandelingen die de huid activeren en producten met de juiste werkstoffen. Van binnenuit met bouwstoffen en antioxidanten die je huid geven wat het tekort komt. Ook als je gezond eet, is het verstandig om van binnenuit aan te vullen met collageensupplementen, omdat je deze altijd tekort komt (anders was je huid namelijk niet gaan verouderen 😉 )

Wil je weten wat wij voor jouw huid kunnen betekenen? Boek dan hier een Meet&Treat behandeling