Laser voor huidverjonging

Bij een laser denk je al snel aan heftige behandelingen, maar wist je dat wij een laser hebben die absoluut veilig is en geen verbrandingen kan veroorzaken? En dat deze huidverjongend werkt?

Softlight laser

Een laser is een apparaat met een krachtige bundel licht van een specifieke frequentie. In het geval van onze softlight laser is dat de frequentie van 905 nanometer. Dit is het energiespectrum van het licht. Het zit ook in zonlicht en dat zorgt ervoor dat je je energieker voelt als het zonnetje lekker schijnt en laat planten richting de zon groeien.

Laser voor huidverjonging
Laser voor huidverjonging

Ditzelfde energiespectrum zorgt er ook voor dat je huidcellen meer energie krijgen.Elke cel en dus ook die in je huid, hebben een energiefabriekje. Via je voeding, maar dus ook via licht, wordt dit energiefabriekje van energie voorzien zodat de cel goed kan functioneren. Door je huidcellen dus als het ware op te laden met energie, gaan de cellen beter functioneren. Omdat de softlight laser op iedere huidlaag werkt, en ook de verbindingen tussen de huidlagen onderling, werkt de behandeling liftend en verstevigend.

Puur natuur

Het fijne van deze behandeling is, is dat we gebruik maken van het lichaamseigen vermogen van je huid om zichzelf te herstellen en te verbeteren. Er wordt niets ingespoten, niet gesneden en er is geen kans op beschadiging of verbranding. Bovendien is de behandeling uiterst aangenaam om te ondergaan. Na de behandeling heb je geen rode huid en je gaat niet vervellen. Een behandeling zonder down time (zoals wij als huidcoach dat zeggen!)

Niet voor niets starten wij een huidverjongende kuur vaak met een aantal behandelingen met de softlight laser!

Meer weten? Vraag ons gerust om persoonlijke uitleg! 010-2730609