Lente tips voor je huid

Wat fijn: de lente komt eraan en de eerste lekkere dag was een feit. De temperatuur stijgt, de dagen worden langer en in het zonnetje is het al heerlijk toeven. Tijd dus voor wat tips voor een stralende huid inde lente!

Hydrateren

Je huid kan na de koude wintermaanden wel wat extra vocht gebruiken. Drink minimaal 1,5 liter water per dag. Gebruik een goede hydraterende crème en gebruik wanneer je huid wel wat extra’s kan gebruiken een hydraterend masker. Wist je dat je een masker op crèmebasis ook als nachtcrème kunt gebruiken. Hierdoor heeft je huid de hele nacht de tijd om te herstellen.

Beschermen

Het is o zo lekker, dat eerste lente zonnetje, maar let er goed op dat je je huid  wel goed insmeert met een goede SPF. Deze hoeft nu nog niet heel hoog te zijn; een SPF 15 is voldoende. Hoewel je het verder niet zo merkt, zijn de UV-stralen altijd aanwezig en neemt de zonkracht geleidelijk toe. Wil je je huid beschermen tegen pigmentvlekjes of huidveroudering, begin dan nu l met het goed beschermen van je huid! Let op: een beschermingsfactor werkt maar 2 uur! Wil je de gehele dag beschermd zijn tegen UV-stralen, breng dan regelmatig een zonproduct aan. Wist je dat we ook hele fijne zonproducten hebben met een licht kleurtje erin? Je huid is dan beschermd én ziet er meteen nèt even wat frisser uit!

Detox

Wil je een stralende huid? Doe dan de detox! Een detox is razend populair en dat is niet voor niets! Door de zuiverende werking wordt je huid super schoon, stralend en glad. We hebben zowel producten voor thuisgebruik die je huid detoxen, als behandelingen voor je huid die de huidcellen zuiveren en superglad achterlaten. Wil je een detox voor je huid? Wij maken graag een persoonlijk plan voor je huid!

HuidScan

Nieuw seizoen? Nieuwe huidanalyse! Had je huid in de winter vooral voeding en bescherming nodig, in de lente mag dat wintervelletje er wel af. Met onze HuidScan kunnen we je huid gedetailleerd bekijken, uitvergroten en in de diepere huidlagen kijken wat je huid nodig heeft. Misschien is je huid toe aan een andere crème, misschien kan je huid wel een peeling gebruiken. Een HuidScan laat je zien wat je huid nodig heeft.

Lichaam

Vergeet je lichaamshuid niet! Binnenkort is het weer rokjesdag en je weet: summer bodies are made in winter! Begin nu met het goed scrubben en insmeren van je huid, zodat straks ook je lichaamshuid er stralend uitziet. Een bindweefselmassage voor de benen helpt bij het verminderen van cellulite.