Waarschijnlijk verzorg je de huid van je gezicht al goed, maar je huid houdt natuurlijk niet op bij je kin! Steeds vaker krijgen wij de vraag of de fijne HydroPeptide producten die ze voor hun gezicht gebruiken, ook body producten heeft. En ja, dat hebben we! Met dezelfde verstevigende werking als dat de HydroPeptide producten op het gezicht heeft!

Body wash

Natuurlijk mag een dagelijkse body wash niet ontbreken in je dagelijkse lichaamsroutine. Net zoals je de huid van je gezicht moet reinigen, zo reinig je ook de huid van je lichaam. Deze body wash is sulfaat vrij. Sulfaten zijn ingrediënten die een product laten schuimen. Dit schuimen voelt natuurlijk heel fijn, maar sulfaten verwijderen het beschermende laagje van je huid. En dat is minder fijn, want daar kun je vervelende huidproblemen van krijgen tot eczeem aan toe.

Wist je dat sulfaten eigenlijk bedacht zijn om olie van de garagevloer te kunnen boenen? Omdat ze zo goed werkten is het ook aan cosmetica toegevoegd en dan vooral aan de reinigende producten.

De Body wash van HydroPeptide schuimt zeker ook, maar dan door een fijne peptide die je huid niet uitdroogt! Ook zit er een licht fruitzuurtje in, zodat de celvernieuwing van je huid geactiveerd kan worden. Zelf vind ik het fijn om de Body wash met zo’n puff te gebruiken. dit is zo’n spons met van die gaatjes erin. Je hebt dan maar echt een heel klein beetje nodig om heel veel lekker schuim te krijgen!

Active body scrub

Een a twee keer in de week je lichaamshuid scrubben zorgt ervoor dat doffe, dode huidcellen verdwijnen en je huid super glad wordt.

Ook de Active body scrub bevat huidverjongende peptiden om je huid al tijdens de voorbereidingsfase van actieve ingrediënten te voorzien. Je kunt de active body scrub zelfs aan je body wash toevoegen, voor als je eens wat minder tijd hebt, maar toch je lichaamshuid goed wil behandelen!

Perfecting body lift

Wat een serum voor je gezichtshuid doet, dat doet de body lift voor je lichaamshuid! Bomvol verstevigende peptiden is dit dan ook echt een product dat onmisbaar is als je je lichaamshuid wil verstevigen. Wij gebruiken de body lift bijvoorbeeld altijd bij onze bindweefselmassage voor de benen! Het resultaat is heel mooi! Is je huid al verslapt, dan zal de body lift je huid steviger maken. Wil je voorkomen dat je huid slapper wordt, of begin je de eerste tekenen van huidverslapping al te zien, gebruik dan zeker de body lift!

Firming moisturizer

Dit is écht de body lotion der body lotions! Afgeladen vol met fijne werkstoffen als: peptiden (off course!) cafeïne, niacinamide, hyaluronzuur, ceramides en shea butter is dit een body lotion die niet alleen heel fijn aanvoelt, maar je huid intensief verstevigt en verbetert. Zeker in combinatie met de body lift: een gouden duo!

De combinatie van producten werkt versterkend op elkaar. Wil je weten wat voor jouw lichaamshuid het beste is? Wij adviseren je graag!