De zomer is in aantocht! En met de mooie dagen die we al hebben gehad, komt het moment van korte rokjes en bikini’s weer dichterbij. Wanneer je niet tevreden bent met de huid van je benen, dan hebben we daar gelukkig ook een behandeling voor: liposage.

Bindweefselmassage

Van een bindweefselmassage heb je vast vaker gehoord. Het is een stevige massage van de diepere huidlagen, waardoor cellen worden geactiveerd en verklevingen worden opgeheven. Zo ook bij de liposage. De liposage is een bindweefselmassage van de benen, billen en buik en heeft als doel de verklevingen (sinaasappelhuid) op te losse/ te verminderen en de huid strakker te maken. Als bijkomend voordeel verlies je ook wat centimeters door het afvoeren van de afvalstoffen.

De liposage pas ik al toe vanaf 2004 en is keer op keer een regelrechte hit!

Hoe gaat een behandeling in zijn werk

We starten eerst met een intake gesprek. Dat klinkt misschien wat heftig, maar omdat het een wat pittigere massage is, wil ik wel weten of er geen contra indicaties zijn. Ook nemen we door wat je van de behandeling en het resultaat kunt verwachten.

De liposage bestaat uit stevige huidknedingen, huidrollen en kloppingen. Dit om de verklevingen die vaak ontstaan op de bovenbenen en op de billen en buik losser te maken. Dit is best pittig!

Uiteraard passen we de intensiteit aan op je pijngrens, want het is absoluut niet de bedoeling dat je pijn lijdt!

We starten aan de achterkant en vervolgens komt de voorkant van de benen en de buik aan bod.

Na de behandeling kan het zijn dat je huid rood is, gloeit en misschien op sommige plekjes wat beurs aanvoelt. Zeker wanneer er veel last is van verklevingen is dit het geval.

Drink dan ook veel water na afloop van de behandeling. Sporten draagt ook bij aan een betere afvoer van afvalstoffen en mag zeker ook na de behandeling.

Kuur

De liposage is voor het beste resultaat in kuurverband te volgen. Een kuur bestaat uit 10 wekelijkse behandelingen. In de vele jaren dat ik deze behandeling geef is gebleken dat 10 behandelingen het mooiste effect geven. Daarna kun je met een onderhoudsbehandeling eens in de 4-6 weken het resultaat vasthouden.

Wil jij ook lekkerder in je vel zitten? Boek dan hier een proefbehandeling!