Nu het weer heerlijk weer is en we weer rokjes en korte broeken dragen, voel je je misschien wat onzeker over de huid van je benen. Als deze niet zo glad zijn, maar putjes heeft heb je te maken met de zogenaamde sinaasappelhuid, oftewel cellulite. Gelukkig hebben we daar een hele effectieve behandeling voor: de liposage!

Bindweefselmassage

De Liposage is een bindweefselmassage van benen, billen en buik. Ee bindweefselmassage is een stevige massage van de diepere huidlagen waar op de benen, billen en buik afvalstoffen opgeslagen worden. Hierdoor vergroten de vetcellen, is er een minder goede doorbloeding en verkleven de huidlagen. Met als gevolg: hobbels en bobbels. De gevreesde sinaasappelhuid.

Door met een stevige bindweefselmassage deze verklevingen los te maken en afvalstoffen af te voeren, wordt de huid soepeler, gladder en egaler.

Hoe gaat een behandeling in z’n werk

De eerste keer dat je naar ons HuidCenter komt voor de liposage starten we met een intake gesprek en een proefbehandeling. Tijdens het intakegesprek bekijken we de mogelijkheden en nemen we een aantal gezondheidsaspecten door. We leggen uit hoe de behandeling werkt en hoe een kuur is opgebouwd. Het innemen van een collageensupplement is cruciaal tijdens de kuur en we leggen graag uit waarom dit zo belangrijk is. Ook maken we foto’s zodat we het resultaat goed kunnen zien. We starten met de proefbehandeling. Deze is gelijk aan de normale behandelingen, zodat je een goed beeld hebt van de behandelingen die je krijgt.

Kuur

Wil je starten met de liposage behandelingen, dan starten we met een kuur. Een kuur bestaat uit 12 behandelingen. Elke week een behandeling. Het is dus een kuur van drie maanden. Dit wordt ondersteund met de collageen supplementen die ook genoeg zijn voor drie maanden. Het collageen ondersteunt je huid en maakt je huid steviger en gladder.

Wil jij ook gladdere benen? Neem dan contact op voor een Liposage proefbehandeling!