Maak je benen klaar voor rokjesdag!

Nog even en het is zover: rokjesdag! De eerste dag dat het zonnetje fel genoeg schijnt, de temperatuur omhoog gaat en je voor het eerst weer een rokje aan kan. Maar zijn jouw benen er wel klaar voor?!?

Scrubben

In de winter kan je huid enorm uitdrogen. Dat kun je vaak het beste zien aan de huid op je schenen. Deze is dan droog en

Maak je benen klaar voor rokjesdag
Maak je benen klaar voor rokjesdag

schilferig. Natuurlijk kun je zo niet in je rokje, dus scrubben maar!

We hebben nèt een nieuwe scrub binnen van HydroPeptide: active body scrub. Een heerlijke scrub om je hele lichaam mee te scrubben, en ook zeker om je benen mooi glad en egaal te maken. Deze scrub bevat tal van natuurlijke ingrediënten die je huid ongelofelijk zacht en glad maken. Gebruik de scrub een tot twee keer per week. Neem een ruime hoeveelheid en masseer met natte handen je huid ermee in. Daarna afspoelen. Ideaal voor onder de douche. Voor de dagen dat je niet scrubt kun je invigorating body wash gebruiken.

Serum

Een serum voor je gezicht ken je waarschijnlijk al, maar een serum voor je lichaam, dat is vrij nieuw! Perfecting body lift is een verjongend serum  voor het lichaam. Boordevol peptides en werkstoffen werkt dit serum zeer verstevigend. Het beste resultaat krijg je wanneer je het serum elke ochtend en elke avond gebruikt (net als dat je voor je gezicht zou doen) Gebruik het serum ook zeker na de scrub, want dan kan het nog beter door je huid opgenomen worden.

Smeren

Natúúrlijk krijg je mooiere benen als je ze goed insmeert. Een van de beste body crème’s die ik ken is de firming moisturizer. Een super verstevigend en hydraterende creme die je huid ongelofelijk zacht maakt en laat stralen. Elke dag smeren is een van de meest effectieve manieren om de huid van je benen ‘rokjesdag-proof’ te maken.

Wanneer je alle stappen achter elkaar gebruikt (scrubben, serum, firming moisturizer) dan heb je zó’n mooie, gladde huid! Wanneer je het regelmatig gebruikt, dan gaat zelfs je lichaamshuid stralen!

Laat rokjesdag maar komen!!!