Neem jij wel eens de tijd om een masker te nemen? Maskers zijn een hele snelle en fijne manier om je huid een enorme boost te geven. In deze blog vertel ik je alles over de maskers van HydroPeptide én waarom ze zo goed zijn voor je huid.

Wat is een masker?

Allereerst even een uitleg over wat een masker precies is. Een masker is een cosmeticaproduct dat je voor korte tijd aanbrengt op je gezicht. afhankelijk van je huidconditie en je wensen kies je een masker dat daarbij past.

In een masker zitten werkstoffen die na de inwerktijd weer verwijderd moeten worden. denk hierbij bijvoorbeeld aan bentoniet, kaoline en montmorilloniet klei. Deze kleisoorten zorgen ervoor dat afvalstoffen uit de huid worden gehaald en dat je huid dus ontgift wordt. Dit kan dus niet voor langere tijd op je huid blijven. Dit moet eraf. Hetzelfde geldt bijvoorbeeld voor fruitzuren die aan een masker zijn toegevoegd. Het zorgt voor extra celdeling en activatie van de huid, maar kan niet te lang op de huid blijven zitten.

Soorten maskers

Ik zal nu de verschillende maskers die we hebben in het assortiment van HydroPeptide uitlichten:

  • Miracle Mask: een masker dat voornamelijk geschikt is bij een verslapte huid, met wat mee-eters of onzuiverheden en iedereen die een mooie glans (glow) op de huid wil. Hierin zitten 6 verschillende peptiden die voor volume in de huid zorgen, rimpels ontspannen en het vochtgehalte van de huid op peil brengen. Kaoline en betoniet klei zuiveren de huid. Enzymen verwijderen dode huidcellen voor een gladde huid en groene thee extract zorgt voor de nodige antioxidanten. Je huid voelt heerlijk fris na dit masker.
  • Rejuvenation Mask: een heerlijk blueberry mask! 3 Peptiden voor hydratatie en het voorkomen van roodheden in de huid. Een ontgiftende botanische stamcel herstelt de barrière functie van de huid en vermindert roodheid. Blauwe bosbes is een sterke antioxidant en geeft verzachting aan de huid.
  • Balancing Mask: speciaal voor de gestreste, uitgedroogde en verouderde huid. 7 Peptiden voorziet de huid van een beschermend laagje, waardoor de huid beter beschermd is tegen stress, het verbetert de hydratie en de collageenaanmaak. Een licht percentage (2%) van fruitzuren en enzymen verwijdert dode huidcellen en zet de celvernieuwing aan. Stamcellen van de echinacea stimuleert de collageenaanmaak en veenbes en granaatappel werken als sterke antioxidant.
  • Radiance Mask: speciaal voor de verouderde huid, eventueel met pigmentvlekjes. Peptiden zorgen voor meer volume in de huid, appelstamcel beschermt de huidcellen, 5% melkzuur en papaya enzymen werken als milde peeling, plantenextracten zorgen voor het verhelderen van pigmentvlekken.
  • Hydro Lock Sleep mask: waar je bovenstaande maskers na 15 minuten weer moet verwijderen, kun je dit speciale masker gewoon de hele nacht in laten trekken! Het bevat Hydr018: een vochtboost voor de huid, royal jelly helpt bij de celvernieuwing en licorice verheldert je huid. Dit masker breng je over je nachtverzorging heen en laat je de hele nacht zitten.

Multimasking

Een trend in skincare-land is multimasking. Dit houdt in dat je op de verschilleden zones van je gezicht verschillende maskers aanbrengt. Zo zou het kunnen zijn dat je voorhoofd het miracle mask nodig heeft, je wangen het rejuvenating mask, en je neus en kin het balancing mask. Hier kun je dus mee ‘spelen’ en mee variëren! Wij adviseren je graag!

We merken dat nu veel mensen thuis zitten en onze klanten geen behandelingen kunnen ondergaan, de maskers heel populair zijn! Wil je een masker bestellen? Dat kan heel eenvoudig in onze webshop:

https://webshop.hydropeptide.nl/beautiful-balance/shop