Ben jij geïnteresseerd in microneedling, maar zie je op tegen de pijnlijke behandeling en de tijd dat je huid daarna moet herstellen?

Dan hebben wij goed nieuws voor je! Wij werken namelijk met de Dermatude meta therapie. Dit is needling, maar dan anders!

Hoe werkt microneedling

Met microneedling worden er met een roller of een elektronische pen duizenden kleine gaatjes in de huid geprikt. Doordat de huid hierdoor beschadigd, op microscopisch klein niveau, wordt je huid geactiveerd dit te herstellen en gaat hierdoor meer collageen aanmaken.

Voorheen was het eigenlijk altijd het idee dat er kleine puntbloedingen moesten ontstaan voor het beste effect. Je prikt dan wat dieper in de lederhuid (levende huidlaag). Je kunt je voorstellen dat dat zeer doet en de behandelingen waren dan ook geen pretje. Bij veel methodes werd dan ook gebruik gemaakt van verdovende crème, voorafgaand aan de behandeling.

Nieuwe wetenschappelijke studies hebben echter aangetoond, dat diep prikken niet per definitie meer resultaat oplevert. Het vergroot zelfs de kans op littekenweefsel. Collageenaanmaak wordt echter gestimuleerd door de stofjes die vrijkomen uit de keratinocyt; de cellen van de opperhuid.

Wanneer je dus oppervlakkig behandelt, heb je een zeer effectief resultaat. De huid wordt steviger, gladder en egaler. Zonder pijn, ongemak of een hoofd als een tomaat.

Dermatude

Omdat het onze visie is om de huid sterker te maken en niet te beschadigen, werken wij al jaren met de Dermatude meta therapie als needling behandeling. En de resultaten liegen er niet om!

De Dermatude behandeling stimuleert op een milde, maar effectieve wijze de collageen aanmaak. Bovendien kunnen door de minuscule gaatjes zeer hoogwaardige werkstoffen dieper in de huid gebracht worden. Daar kan de huid dan meteen mee aan de slag.

Wil jij weten of een Dermatude behandeling ook voor jouw huid geschikt is? Neem dan contact met ons op!