Milde peeling: Primum Elixer

Als je je huid eens een oppepper wilt geven, kun je ervoor kiezen je huid een peeling te (laten) geven. Een peeling is een beproefde manier om je huid er binnen no time stralender uit te laten zien. Door het verwijderen van het bovenste laagje aan dode huidcellen wordt het daaronder liggende huidlaagje aan nieuwe cellen zichtbaar.

Peelings zijn er in allerlei soorten en maten. Van heel oppervlakkig tot zeer intensief waarbij de vellen erbij hangen. Zoals je wellicht weet hou ik als huidcoach niet van dit soort intensieve behandelingen, omdat ik geloof in het sterker maken van de huid en niet in het beschadigen van de huid. Een milde peeling biedt uitkomst wanneer je nèt even wat meer van je huid verwacht.

Primum Elixer

Wanneer je in de spiegel kijkt en net niet helemaal tevreden bent met de uitstraling van je huid, gebruik dan eens een milde peeling. De Primum Elixer is zo’n milde peeling. Het is een peeling die je thuis gebruikt en die super makkelijk in gebruik is. Na het reinigen van je huid breng je het aan en masseer je het even in. Het kan zijn dat je huid een beetje gaat tintelen/prikkelen of dat het wat warm aanvoelt op je huid. Hierna breng je je normale (hannah) producten aan. afhankelijk van hetgeen je aan wilt pakken en de conditie van je huid gebruik je het 3, 5 of 8 dagen achter elkaar. Na deze opstartkuur gebruik je het 2 tot 3 keer per week.

Voor iedereen

Het Primum Elixer is op basis van amandelzuur. Dit is de mildste vorm van fruitzuren en is voor ieder huidtype geschikt en kan zelfs in de zomermaanden gebruikt worden. Het zorgt ervoor dat het bovenste laagje dode huidcellen verwijderd wordt, de celdeling geactiveerd wordt, je huid gladder. stralender en egaler wordt. Wie wil dat nou niet?!?