Mimische rimpels verminderen

Misschien heb je er niet bij stilgestaan, maar er bestaan verschillende soorten rimpels. Zo zijn er droogte lijntjes, statische rimpels en mimische rimpels. Deze laatste ontstaan door het herhaaldelijk bewegen van de spieren in het gezicht. Omdat de huid van het gezicht aan de mimische spieren verbonden zijn, blijven de rimpels er op een gegeven moment in staan.

 

Omdat de oorzaak anders is, is ook de aanpak anders. Omdat de oorzaak van mimische rimpels ligt in het herhaaldelijk bewegen van de huid, is de aanpak ook daar op gericht.

Hier hebben we een gloednieuwe behandeling voor van ons bekende merk Hyamatrix. Deze behandeling, Hexamatrix genoemd, richt zich specifiek op het verminderen van mimische rimpels. Het effect is gebaseerd op de werking van botox. Wanneer er botox in de spiertjes van  het gezicht wordt gespoten, vindt er geen prikkeloverdracht meer plaats tussen de zenuw en de spier, waardoor deze niet meer samen kan trekken. De werking van Hexamatrix is gebaseerd op de werking van hexapeptide-8. Dit is een aminozuur dat ervoor zorgt dat een gedeelte van de zenuwprikkel niet kan plaatsvinden. Dit geeft dus een ontspanning van de mimische spieren.

Naast deze peptide, bevat de behandeling ook ingekapseld collageen dat langzaam in de huid vrijkomt en fijne stofjes dat glycatie in de huid tegengaat (het verouderen van de huid door suiker!)

De behandeling

De behandeling bestaat uit een reiniging, een milde peeling op basis van enzymen, vervolgens gaan we een speciaal ampul inmasseren met dat speciale aminozuur en ingekapseld collageen. Wanneer dit volledig is opgenomen in de huid brengen we een speciale gel aan met EGF. Dit is een stofje dat de huid enorm ondersteund in de aanmaak van gezonde cellen en de aanmaak van collageen en hyaluronzuur. Ook activeert deze gel het masker dat hierna aangebracht wordt. Dit is een super speciaal masker op basis van ingekapseld collageen, maar ook hyaluronzuur en het bekende matrixpeptide complex. Dit collageenvliesmasker houden we vochtig met speciaal thermaal water, zodat de werkstoffen optimaal opgenomen kunnen worden. Het herstelt de huid enorm! Het is dus ook, naast de huidverjongende eigenschappen, zeer herstellend voor de huid en zelfs de meest gevoelige huiden kunnen deze behandeling ondergaan.

We sluiten de behandeling af met de Revitalizing cream en… een heerlijke argan olie!

Er is direct effect te zien, maar de behandeling werkt nog 6 uur door. Die speciale aminozuren hebben even de tijd nodig om in de huid opgenomen te worden, zicht te hechten en hun werk te doen. Het effect wordt dus na de behandeling nóg mooier!

Indien de mimische rimpels in je gezicht duidelijk aanwezig zijn, kun je een kuurtje doen van 4 behandelingen van een behandeling per week, gevolgd door 1 maand rust. Indien je diepe rimpels hebt, kun je nog een kuurtje van 4 behandelingen doen.

Wil je weten of de rimpels in jouw gezicht mimische rimpels zijn, of dat de Hexamatrix behandeling iets voor jou is? Neem dan contact met ons op!