Wil je mooiere wimpers die duidelijk zichtbaar zijn, maar liever geen wimper extensions? Dan is de Lash Lift behandeling echt iets voor jou! Dit is een veilige behandeling van je eigen wimpers, zodat ze duidelijker zichtbaar zijn en er zelfs zonder mascara mooi uitzien!

Wat is de Lash Lift?

De Lash Lift is een behandeling van de natuurlijke wimpers waarbij er een ‘krul’ in de wimpers wordt gezet. Hierdoor blijven de wimpers mooier omhoog staan en lijken de wimpers voller en langer.

Het is een veilige behandeling, pijnloos en zonder ongemakken. Het resultaat van de Lash Lift blijft ongeveer 4 weken zichtbaar. De haartjes van de wimpers vallen natuurlijk uit en er groeien weer nieuwe aan in deze vier weken. Daarom kun je met een behandeling in de maand je wimpers bijhouden.

Nog mooier is als je de Lash Lift combineert met het verven van je wimpers. Ddan zijn je wimpers heel mooi diep zwart en heb je soort ‘mascara-effect’.

Zo gaat de Lash Lift behandeling

Kies je ervoor om ook je wimpers te verven? Dan wordt dat eerst gedaan.

Daarna wordt de maat van je wimpers beoordeeld, zodat we de juiste krul kunnen bepalen. De wimpers van het onderooglid worden afgeplakt met speciale tape, zodat deze niet per ongeluk omhoog gekruld worden. Vervolgens wordt er een ‘rolletje’ op het ooglid geplaatst waar over de wimpers naar boven toe worden geplakt. Als eerste worden dan de wimpers helemaal schoon en vetvrij gemaakt. Met verschillende vloeistoffen wordt vervolgens de krul in de wimpers gezet. Hier voel je verder helemaal niets van!

Als de inwerktijd voorbij is wordt alles netjes verwijderd en wordt er als laatste nog een verzorging op de wimpers aangebracht. Nu is het tijd om het resultaat te bewonderen!

Belangrijk om te vermelden: kom naar je afspraak zonder make-up op! Zouden we dat eerst moeten verwijderen, dan heb je kans dat de vloeistoffen iets minder goed ‘pakt’.

Ook belangrijk: zorg dat je wimpers 24 uur na de behandeling niet nat worden! Zo ‘pakt’ het beter en heb je langer plezier van je mooie wimpers!

Met de Lash Lift heb je geen omkijken meer naar je wimpers! Ideaal voor op vakantie, als je veel traant, als je veel zwemt, of als je zonder mascara ook gewoon mooie wimpers wil hebben!