Afgelopen donderdag was ik weer op een masterclass van Hydropeptide met de maker van de Hydropeptide producten dr. Neil Kitchen. Tijdens zo’n masterclass krijgen we alle ins en outs te horen van het merk, de nieuwe producten die gelanceerd gaan worden en krijgen we enorm veel inspiratie. Althans, ik krijg altijd enorm veel inspiratie van zo’n dag!

Een van de onderwerpen waar over gesproken werd, is het inzetten van de Hydropeptide producten in combinatie met apparatuur. En hier kwam een behandeling voorbij waarbij ik meteen ‘aan’ ging: nano infusion. Hydropeptide is een Amerikaans merk en in Amerika is dit een hele populaire behandeling. Ik ging op onderzoek uit!

In Nederland wordt deze behandeling eigenlijk nog niet zoveel gedaan. Wij kennen wel bijvoorbeeld de microneedling behandelingen waarbij met naaldjes kleine kanaaltjes in de huid worden gemaakt om de collageenaanmaak te activeren. Met de Nano infusion gebruik je wel een pen en een naaldmodule, maar dan een zonder naaldjes. Maar met een soort ‘schuurpapier’. Uiteraard is het dat niet, maar om een beeld te geven. 😉 Deze zorgt ervoor dat de werkstoffen dieper de opperhuid in kunnen.

Ik heb meteen de juiste materialen besteld en ben een eigen behandeling samen gaan stellen. Ik wilde ècht een behandeling maken met alles erop en eraan. Waardoor je niet alleen een spectaculair resultaat kunt verwachten, maar ook een heerlijke, lange behandeling ondergaat om heerlijk bij te komen en te ontspannen. En het resultaat mag er wezen (al zeg ik het zelf!)

De Nano Infusion Facial bestaat uit:

  • dubbele reiniging
  • dubbele peeling
  • collageenlamp met moisture infusion mask
  • nano infusion met hyaluronzuur en peptiden
  • collageen masker
  • dagverzorging

Het resultaat van deze heerlijke behandeling: een gladdere en egale huid, super gehydrateerd. Dit resulteert in een vermindering van fijne lijntjes en rimpels. Het meest opvallende na deze behandeling: de GLOW!!!

Deze behandeling is vanaf nu te boeken en wat zo ontzettend leuk is, is dat heel veel klanten hem al opgemerkt hebben in het behandelaanbod en deze behandeling willen!

Zie ik jou binnenkort ook voor deze glowtreatment?