Nieuw product hannah

Er is een nieuw hannah product gelanceerd! Op het moment dat ik deze blog schrijf, is het pakket met nieuwe producten naar ons HuidCenter onderweg! En op het moment dat jullie dit lezen is het binnen! Afgelopen vrijdag heb ik al een flacon ontvangen om zelf uit te testen! En ik kan je vertellen: hier ga je blij van worden! (en je huid nog veel meer!)

Asolution serum

Het nieuwe product is een serum. En niet zomaar een, maar een op basis van vitamine A. Vitamine A is dé huid-vitamine bij uitstek en het meest onderzochte cosmetica-ingrediënt ter wereld. Het heeft dan ook al veel bewezen claims op zijn naam staan. O.a. werkt het huidvernieuwend, herstellend, genezend, oplichtend op pigmentvlekjes, rimpelverminderend en verbeterend op acne. Het nadeel van echte vitamine A is dat het je huid irriteert. Het ingrediënt dat hannah in het Asolution serum heeft gebruikt is Hydroxypinacolone Retinoate. Een hele mond vol, maar dit is een ester. Dit wil zeggen: een direct afgeleide van retinol. Het voordeel van dit ingrediënt is dat het niet omgezet hoeft te worden in een voor je huid bruikbare vorm. Je huidcellen herkennen direct dit ingrediënt en kan ermee aan de slag. Zónder huidirritaties!

Waar is het Asolution serum goed voor

• Vermindert rimpelvorming en fijne lijntjes

• Stimuleert de celvernieuwing

• Zorgt voor een krachtig herstel voor de (UV-)beschadigde huid

• Ondersteunt de ontwikkeling van gezond epitheelweefsel (lees: een mooie, gladde huid!)

• Verbetert de natuurlijke huidbarrière en huidweerstand

• Zorgt voor een gezondere, egalere teint

• Werkt oplichtend bij o.a. pigmentvlekken en andere huidverkleuringen

• Ondersteunt de behandeling van acne en onzuiverheden

Met andere woorden: dit fantastische serum is voor bijna iedereen geschikt! In tegenstelling tot andere retinol producten werkt het Asolution serum niet peelend, dus kun je het elke dag gebruiken! Alleen voorzichtig rond de ogen! Door de grote werkzaamheid van het product kan dit wat teveel zijn voor de vaak wat gevoeligere huid rond de ogen. Zelf heb ik hier geen last van; ik heb het juist rond mijn ogen aangebracht. Enerzijds om te testen wat er gebeurd (ik offer me graag op voor jullie 😉 ) en anderzijds omdat ik daar fijne lijntjes krijg 🙂

Ik heb er ook een leuk filmpje over opgenomen: