Oogcrème review

Wanneer de huid rondom je ogen wat extra aandacht nodig heeft, kun je ervoor kiezen een oogcrème te gebruiken. De uplift van Hydropeptide is daarvoor super! Hier een review van deze oogcrème.

Uplift

oogcreme review
oogcreme review

De naam doet het al vermoeden: de uplift zit boordevol peptiden die de huid rondom je ogen verstevigd en lift. Je ziet direct verschil. Het fijne van dit product is dat het ook geschikt is voor hele gevoelige huiden. Dus ook wanneer je bijvoorbeeld last hebt van je ogen door hooikoorts, kun je dit product prima gebruiken, zonder dat je huid geïrriteerd raakt.

Wat zit erin

Naast verschillende liftende en verstevigende peptiden zit Uplift vol met fijne werkstoffen die je huid erg fijn vindt! Zoals groene thee, bisabolol, calendula en argan olie.

oogreme review
oogcreme review

In de tube zit 15 ml. Dit lijkt weinig, maar van een oogcrème heb je maar heel weinig per keer nodig. Een klein drupje is genoeg voor beide ogen.

Smeer ook meteen je fronsrimpel (als je die hebt natuurlijk 😉 ) in om deze te verminderen!

Hoe het aanvoelt

Direct na het aanbrengen voelt je huid fris en gevoed aan. Het product wordt goed opgenomen door je huid. Je ziet direct verschil na het aanbrengen; de huid van je ogen is gelift en heeft een frisse uitstraling.

Conclusie

Dit is een van de fijnste oogcrèmes die ik heb geprobeerd. Naast dat ik het een super goed product vind, vind ik de verpakking er ook zo mooi uitzien. Niet écht belangrijk natuurlijk, maar het oog wil ook wat 😉 Ik vind het in ieder geval een feestje om te gebruiken!