Oogrimpels verminderen

De een vindt ze prachtig, de ander haat ze: rimpeltjes rond de ogen. De een noemt ze dan ook lachrimpeltjes, de ander kraaienpootjes…

Feit is dat we natuurlijk zo lang mogelijk zonder rimpeltjes door het leven willen. En wat als er steeds meer lijntjes onder je ogen verschijnen? Geen nood, wij kunnen je helpen!

Als huidcoach ben ik natuurlijk altijd op zoek naar technieken die de huid verjongen/jong houden zónder de huid te beschadigen. Zelf ben ik ook geen twintiger meer en weet dus precies wat er nodig is om je huid optimaal te verzorgen en zo lang mogelijk (zo veel mogelijk) rimpelvrij te houden.

Oogpads

Deze blog wil ik besteden aan de HydroPeptide Polypeptide Collagel+ eyepads. Een hele mondvol! Maar als ik zeg collageen oogpads, dan weet je waarschijnlijk wel wat ik bedoel.

De Collagel+ eyepads zijn de makkelijkste en prettigste manier om bestaande rimpeltjes te verzachten en eventuele rimpeltjes te voorkomen. Het zijn speciaal ontworpen pads die heel gemakkelijk aangebracht kunnen worden onder de ogen. Ze blijven vanzelf plakken omdat ze gebruik maken van de nieuwste techniek: de hydrogel technologie met werkstoffen in een speciaal laagje dat zonder dat je de pads nat hoeft te maken, blijven plakken aan de huid. dit voelt overigens heel aangenaam en comfortabel aan. Ook wanneer je de pads verwijdert.

Met werkstoffen als peptiden, antioxidanten en speciale hydraterende bestanddelen is dit een oogpad die je gewoon moet proberen!

Effect

Direct na de pads zie je meteen verschil. De lijntjes zijn zichtbaar verminderd. Natuurlijk is dit effect niet blijvend als je één keer de oogpads gebruikt. Wanneer je een kuurtje doet ( 1 week elke dag, daarna 2 keer in de week) dan worden de resultaten héél mooi!

Beauty Award upgrade

Wij vinden het effect van de oogpads zó mooi, dat we speciaal voor onze nominatie voor de Beauty Award elke huidbehandeling een gratis Beauty Award Upgrade geven!