Peeling voor de ogen

De huid rondom de ogen is het dunst van het hele lichaam en behoorlijk beweeglijk. Wist je dat je bijna 10.000 keer met je ogen knippert op een dag? Ook wanneer je praat en lacht is de huid rondom je ogen in beweging.

Een peeling is een intensieve, maar effectieve manier om je huid te verjongen en te verbeteren., Maar tot nu toe was het nog niet mogelijk om de huid rondom de ogen een peeling te geven. Maar wij zouden Beautiful Balance niet zijn als daar nu verandering in is gekomen! Vanaf nu hebben we een speciale oogpeeling. En wat voor een!

Ultimate eye peeling

Onze nieuwste aanwinst is de Ultimate eye peeling. Een peelingkuur die speciaal ontwikkeld is voor de huid rondom de ogen. Het bevat Vitamine A (dé huidverjongende vitamine bij uitstek!), lactobionzuur, salicylzuur en amandelzuur. De combinatie van zuren zorgt voor een betere verdraagzaamheid en een betere werking in de huid.

Na het peelen: verzorgen

De tweede fase tijdens de oogbehandeling is het aanbrengen van een verzachtende crème. Met ingrediënten als oa. vitamine E, arnica en witte moerbei werkt deze crème enorm verzachtend en herstellend.

Zo gaat een kuur in zijn werk

Deze peeling werkt het mooist in kuurverband. In vijf wekelijkse behandelingen wordt de huid rondom de ogen gladder, steviger en rimpeltjes worden verminderd.Doordat de collageen aanmaak wordt gestimuleerd, wordt de huid rondom de ogen daadwerkelijk steviger en blijft het resultaat ook lang behouden.

De oogpeeling kan perfect gecombineerd worden met de micro-mesotherapie om werkstoffen op de juiste plek in de huid te krijgen. Het effect is verbluffend! Tijdens de eerste, derde en vijfde behandeling kan dit toegevoegd worden.

Om de huid tijdens de kuur van de juiste werkstoffen te voorzien, te voeden en te beschermen, krijg je een bijpassende oogcrème mee naar huis. Hierin zitten ondersteunende werkstoffen, zodat het maximale effect uit de kuur gehaald kan worden, maar ook biedt het de huid rondom de ogen comfort.