Hoe verzorg je je huid het beste? Met welke producten en hoe gebruik je die dan? Voor mij als huidspecialist is alles heel logisch, maar ik kan me voorstellen dat dat niet voor iedereen het geval is. Speciaal daarvoor heb ik een nieuw concept ontwikkeld: een persoonlijk e-book met stappenplan.

Persoonlijk e-book

Hoe werkt dat? We starten altijd eerst met een afspraak voor een HuidScan. Tijdens deze afspraak bekijken we je huid, horen we graag je huidwensen en stellen een behandelplan op. Dit behandelplan bestaat altijd uit twee delen: dat wat wij gaan doen in het HuidCenter en dat wat je zelf gaat doen thuis. Je huidwerk, noemen wij dat altijd. Dit huiswerk is ontzettend belangrijk, want dit doe je elke ochtend en elke avond. Dit zorgt dan ook voor 80-90% van de verbetering aan je huid.

Speciaal om dit belangrijke gedeelte goed te laten verlopen, hebben we nu dus een speciaal e-book gemaakt dat helemaal wordt aangepast aan jouw huid!

Hierin kun je precies lezen wat je moet gebruiken, hoe je het moet gebruiken, hoeveel je ervan moet gebruiken en wanneer je het moet gebruiken. Jouw complete ochtend- en avondroutine staat erin uitgewerkt. Naast de huidverzorgende tips, staan er ook tips in voor voedingssupplementen. Want een mooiere huid komt ook van binnenuit!

Meer weten? Kijk dan op deze pagina!