Reinigingsproducten voor de huid

Als het goed is reinig je je huid twee maal per dag met een product dat is afgestemd op jouw huidconditie. Onze klanten leren we altijd hoe je dit op de juiste manier doet. In deze blog zetten we onze reinigingsproducten op een rijtje en laten we onze favoriete producten zien.

reinigingsproducten voor de huid
reinigingsproducten voor de huid
  • Exfoliating Cleanser. Dit is een reinigingsproduct voor de oudere huid. Er zit glycolzuur in om de celdeling te stimuleren en kleine jojoba korreltjes die een heel licht scrubbend effect hebben, zodat je huid superglad wordt. Door de peptiden die erin zitten wordt je huid ook alvast aan het werk gezet zodat het ook nog eens huidverjongend werkt. Te gebruiken in de ochtend en in de avond.
  • Cleansing gel. Dit is een alles-in-1 product. Super makkelijk dus! Het haalt niet alleen moeiteloos en zonder uit te drogen alle vuildeeltjes van je huid, maar verwijdert ook oogmake-up. Bovendien heb je niet per se een lotion nodig na afloop (maar mag wel) en is dus ideaal om mee te nemen op vakantie! Geschikt voor ieder huidtype, maar in het bijzonder voor de gevoelige huid en voor diegene die van een facewash houdt!
  • Purifying cleanser. Dit is een heel bijzonder reinigingsproduct. Hoewel het uit de ‘acne-lijn’ van HydroPeptide komt, kan iedereen het gebruiken, ook degene met een gevoelige huid, als je af en toe wat onzuiverheden hebt of bijvoorbeeld bij pigmentvlekjes. Er zit kaolin in;een super zuiverende klei die je huid als het ware ontgift. Klei heeft een aantrekkingskracht op onzuiverheden en haalt dus alle afvalstoffen uit je huid. Het droogt je huid niet uit en na het reinigen is je huid super zacht en glad. Bijzonder: als je de purifying cleanser aan hebt gebracht, kun je het vijf minuutjes in laten trekken: het werkt namelijk ook als zuiverend masker! Ik hou ervan; producten die je voor meerdere dingen kunt gebruiken!
  • Cleansing milk. Een super zachte reinigingsmilk voor gezicht en ogen op basis van komkommer en aloë vera. Houdt de zuurgraad van je huid op peil tijdens het reinigen. Geschikt voor ieder huidtype.

    reinigingsproducten voor de huid
    reinigingsproducten voor de huid
  • Cleansing oil. Een heerlijke olie-tot-milk emulsie die je eerst inmasseert en daarna mixt met water. Er ontstaat dan een heerlijke milk die je huid goed reinigt maar niet uitdroogt. Perfect bij acne en hele gevoelige huiden. (maar eigenlijk fijn voor iedereen!)

Favoriete reinigingsproduct

Mijn favoriete reinigingsproduct? Purifying Cleanser van HydroPeptide!

Waarom? Het is een heerlijk zuiverend product die je huid niet uitdroogt en súper zacht en glad maakt! Het ruikt heerlijk naar tea

reinigingsproducten voor de huid
reinigingsproducten voor de huid

tree olie en ik hou van de structuur van het product én dat je het ook als masker kunt gebruiken!