Retinol Peeling

We hebben een gloednieuwe behandeling: de retinol peeling! Dit is een fantastische peeling in de strijd tegen huidveroudering. Waarom wij deze peeling zo fantastisch vinden lees je in het blog van deze week!

 

De nieuwe retinol peeling van ons fantastische merk PCA SKin bevat maar liefst 6% retinol. En dat is best veel. De peeling is dan ook qua resultaat heel intensief, maar absoluut niet intensief om te ondergaan. Het is een heerlijke verwen-behandeling!

De retinol peeling zorgt ervoor dat de celdeling sneller en beter verloopt, waardoor je een stralende huid krijgt. Retinol versnelt namelijk de celdeling. Hierdoor worden ook pigmentvlekjes minder. Bovendien verbetert retinol ook de aanmaak van collageen en dát zorgt voor ons favoriete effect van deze behandeling: meer volume in de huid.

Het is een gegeven dat naarmate we ouder worden, de huid steeds meer aan volume verlies lijdt. Met de retinol peeling activeer je de huidlaag die voor de stevigheid zorgt, om zodoende steviger en voller te worden. We love it!

Voor wie is deze behandeling geschikt?

De retinol peeling is voor iedereen geschikt met een gezonde huid en goede huidweerstand die last heeft van rimpeltjes, pigmentvlekjes, grovere huidstructuur, als oppepper of preventief tegen huidveroudering. Dat wil in de praktijk zeggen: een huid die wij goed kennen en vaker behandeld hebben en die het liefst al een PCA Skin peeling of detox treatment ondergaan heeft. Hierdoor weten wij wat je huid kan hebben.

De retinol peeling is namelijk best intensief. Hij werkt dan ook nog tien (!) weken door in de huid!

Hier  zie je hoe de retinol peeling in z’n werk gaat:

Ziet er lekker uit hè?!?

Het is een heerlijke behandeling om te ondergaan. Het prikt niet, doet geen pijn, je wordt niet rood etc. Gewoon een heerlijke verwen-behandeling waarbij je huid goed gevoed en gemasseerd wordt.

Wil jij ook deze fantastische behandeling ondergaan en het mooiste uit je huid halen? Bel: 010-2730609