Rimpels op bovenlip verminderen.

Het is een veel voorkomende vraag binnen ons instituut: hoe kan ik de rimpels op mijn bovenlip verminderen?

De rimpeltjes op de bovenlip worden ook wel plooirokje of barcode genoemd en is een typisch vrouwen-ding. Mannen hebben geen last van rimpels op de bovenlip. Dit komt omdat vrouwen minder bloedtoevoer naar de huid van de bovenlip hebben dan mannen en omdat mannen zich scheren. Dit geeft een regelmatige prikkeling van de huid.

Behandelingen tegen rimpeltjes op de bovenlip

Favoriete behandelingen tegen de rimpeltjes op de bovenlip zijn de Dermatude Metatherapie en de Softlight laser. Dermatude is een behandelmethode die microperforaties geeft in de huid. Deze microperforaties ziet de huid als een beschadiging en gaat deze herstellen. Dit zorgt voor collageenaanmaak in de diepere huidlagen. Daarnaast kunnen werkstoffen in de diepere huidlagen komen en dat is heel gunstig: daar werken ze het beste! De Dermatude geetf dus een dubbele werking. De Softlight laser geeft de huidcellen extra veel energie, waardoor ze beter gaan functioneren. Bovendien werkt de Softlight laser op alle huidlagen waardoor er liftend en verstevigend gewerkt kan worden.

Dit kun je thuis doen tegen rimpels op de bovenlip

Thuis kun je heel goed de rimpeltjes verminderen. Dit doe je bijvoorbeeld met de Active Lotion. Dit is een, zoals de naam al zegt, activerende lotion. Deze werkt ook licht peelend. Door deze lotion op de rimpels te gebruiken, stimuleer je de doorbloeding ende celdeling. Precies wat een huid met rimpeltjes nodig heeft! Wij leggen je graag uit hoe dit precies moet.

Naast de Active Lotion kun je ook heel goed je huid zélf een bindweefselmassage geven. Bindweefselmassage zorgt voor de activering van de fibroblasten in je huid. De fibroblasten zijn cellen in de diepere huidlagen die voor de aanmaak van o.a. collageen en elastine zorgen. Knijp regelmatig met duim en wijsvinger stevig in de huid van je bovenlip. Wil je precies weten hoe dit moet? Wij leren het je graag!

Ultieme kuur voor rimpels op de bovenlip

rimpels op bovenlip verminderen
rimpels op bovenlip verminderen

Wanneer je de rimpels op je bovenlip wilt gaan verminderen, dan is een kuur aan te bevelen. Speciaal hiervoor hebben wij een superkuur samengesteld om deze rimpeltjes aan te pakken. Deze kuur bestaat uit vijf wekelijkse behandelingen met de Dermatude en de Softlight laser, gecombineerd met de Active Lotion voor thuis, voor de speciale prijs van 247,-

Rimpels op de bovenlip voorkomen

Heb je nog geen rimpels op je bovenlip en wil je dit graag zo houden? Ook dan kun je zelf het een en ander doen. Regelmatig een bindweefselmassage houdt je huid in een goede conditie en ook de knijptechniek zoals hierboven vernoemd werkt heel goed om rimpeltjes te voorkomen. Ook het regelmatig doorbloeden van je huid voorkomt rimpeltjes!

Heb je een persoonlijk advies nodig? Wij staan voor je klaar!