Rimpels opvullen of natuurlijk behandelen

Rimpeltjes, vroeg of laat komt iedereen hiermee in aanraking. De een heeft er totaal geen problemen mee, de ander vindt het afschuwelijk. Vind je je rimpels storend, dan is er gelukkig veel aan te doen!

Opvullen

Natuurlijk kun je ervoor kiezen om je rimpels op te laten spuiten met fillers of de spiertjes onder je huid te verlammen met botox zodat de ‘plooi’ er niet meer inkomt, maar is dit huidverjongend? Het antwoord daarop is: nee. Je vult alleen iets op waardoor de rimpel minder zichtbaar is, maar de conditie van de huid is niet verbeterd. Buiten nog het feit dat je een lichaamsvreemde stof in je huid spuit…

Natuurlijke behandeling

wanneer je op een natuurlijke manier iets aan rimpeltjes wilt doen, dan heb je gelukkig ook een ruime keus. Belangrijk is om tekorten in je huid aan te vullen. Een huid die verouderd is heeft namelijk altijd een tekort aan voedingsstoffen en bouwstoffen. (anders was ‘ie niet verouderd) Deze kun je aanvullen met gezonde voeding en huidsupplementen. Vervolgens ga je de huid stimuleren om beter te werken. Dit doen we met behandelingen die de celdeling activeren en de aanmaak van collageen aanjagen. Collageen is de bouwstof van je huid dat voor stevigheid en volume zorgt.

Beproefde methoden om rimpels te vervagen zijn de rimpel reductie therapie (een intensieve vorm van bindweefselmassage) en de dermatude meta therapie (pijnloze microperforaties van de huid). Met beide methoden is het mogelijk heel nauwkeurig in het rimpeltje te werken en daar de huid te activeren meer collageen aan te maken. Op die manier kan het rimpeltje van binnenuit opgevuld worden met je eigen collageen. Zonder spuiten. Je huid kan het zelf!

Wanneer we er ook voor zorgen dat je huidcellen voldoende energie hebben, dan is het resultaat verbluffend! Energie geven we de huidcellen met de soft light laser. Een fantastisch apparaat dat volkomen veilig en pijnloos energie geeft in alle huidlagen.

Dit is wat je van 4 soft light behandelingen en 2 bindweefselmassages kan verwachten:

rimpels-opvullen-of-natuurlijk-behandelen
rimpels-opvullen-of-natuurlijk-behandelen

 

 

 

 

 

 

 

Mooi toch?

Wil jij dit ook? Neem dan contact met ons op: 010-2730609