Rimpels opvullen zonder fillers

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn: Rimpels opvullen zonder fillers, maar wist je dat we sinds februari een fantastische behandeling hebben die dit kan? Een behandeling die volledig aangenaam is om te ondergaan, zonder het gebruik van naalden en zonder inspuitingen. Je behoudt je eigen gezichtsuitdrukkingen en ziet er jonger en frisser uit. Ik ga je vertellen welke behandeling dit is!

Hyamatrix

Als het op huidverjonging aankomt dan zijn wij zeer kritisch. In de 17 jaar dat ik schoonheidsspecialiste ben heb ik veel nieuwe technieken en producten zien komen… en weer zien gaan. In loze beloften geloof ik niet, evenmin in gladde verkooppraatjes. Door mijn kennis over de huid, en hoe de huid werkt kun je mij niets meer wijsmaken. Ik weet hoe de huid werkt en welke behandelingen dus wel en welke vooral ook niet werken. Soms lastig, want dat betekent dat niet alles er zomaar inkomt bij ons en dat nieuwe, interessante behandeltechnieken eerst door mijn keuring heen moet komen. Maar, soms, heel soms komt er dan iets nieuws op de markt waar mijn huidverjongingshart een sprongetje van maakt! Dat nieuwe is Hyamatrix! Een manier om rimpels te verminderen en de huid als het ware te resetten en terug te brengen in huidleeftijd. En dat alles zonder inspuitingen, zonder operaties en met een aangename behandeling.

Hyaluronzuur

Hyamatrix is op basis van hyaluronzuur. Hier heb je vast wel eens van gehoord. Het is het stofje dat ingespoten wordt om rimpeltjes op te vullen en dat als cosmetisch ingrediënt wordt toegevoegd aan bijvoorbeeld een crème of een serum. Het grote voordeel van hyaluronzuur is dat het een fantastische vochtbinder is en voor meer volume in de huid zorgt. Het grote nadeel is is dat de molecuulstructuur te groot is om in de huid te trekken. Hyaluronzuur in cosmetica werkt dus alleen maar in de opperhuid. En dat terwijl we het juist graag een stapje verder willen: in de lederhuid. Hier bevindt zich van nature hyaluronzuur waar het voor het volume van de huid zorgt.

Hyamatrix is erin geslaagd door een gepatenteerde techniek het molecuul kleiner te maken, zodat het wél door de huid heen kan, zónder de werking te verliezen. De matrix peptiden die aangebracht worden zorgen ervoor dat de moleculen zich goed inde huid kunnen hechten en goed aan kunnen haken op je eigen hyaluronzuur. Door middel van een aangename behandeling zorgen we dat de hyaluronzuur moleculen in de huid trekken en daar hun werk kunnen doen. Meestal zie je direct al resultaat en wordt dit na een aantal uur nog mooier.

Afhankelijk van de conditie van je huid heb je meer of minder behandelingen nodig, variërend van 3 tot 9 behandelingen. Hier wat voorbeelden van resultaten:

hyamatrix
hyamatrix
hyamatrix voor en na
hyamatrix voor en na

Wil jij weten of Hyamatrix voor jouw huid geschikt is? Neem dan contact met ons op: 010-2730609