Rimpels rond de ogen behandelen

De een vindt ze prachtig, de ander haat ze: rimpels rond de ogen.

Omdat de huid rondom de ogen het dunste is van heel je lichaam én behoorlijk beweeglijk is, is het niet gek dat juist op deze plek als eerste rimpeltjes ontstaan.

Wanneer je je stoort aan deze rimpeltjes rondom de ogen en je hier iets aan wilt verbeteren zonder gebruik te hoeven maken van fillers of ingrepen, dan is het goed om te weten dat we op een natuurlijke manier de huid kunnen verjongen.

Onze aanpak

Een verouderde huid heeft drie dingen nodig om te kunnen verjongen: energie, werkstoffen/bouwstoffen en activatie. Energie geven we met de softlight laser. De veilige laserstralen laden de energie centrales van de huidcellen op met ATP. ATP is celenergie. hierdoor werken de cellen optimaal. Door te starten met het geven van energie aan de huid, is de huid ook werkelijk in staat om de intensieve behandelingen die voor verjonging zorgen, ook goed aan te kunnen.

Parallel hieraan is het belangrijk om de juiste bouwstoffen in de huid te krijgen. Door de tekorten die ontstaan zijn in de loop der jaren, is het niet meer mogelijk om deze bouwstoffen voldoende uit je voeding te halen. Vandaar dat we werken met speciale supplementen die  het collageen in de huid aanvullen.

Ook door het smeren van de juiste producten, geven we de huid de juiste werkstoffen zodat de huidcellen optimaal kunnen werken.

Vervolgens gaan de huid activeren met behandelingen. De perfecte behandeling om de huid rondom de ogen te verjongen is Dermatude META Therapie. Met deze behandeling maken we hele kleine prikjes in de huid, welke de huid gaat repareren door meer collageen aan te maken. Hierdoor vult de huid als het ware van binnenuit op.

Wanner we aan al deze voorwaarden voldoen, kunnen we op een hele mooie en vooral natuurlijke manier de huid verjongen!