Rimpels verminderen zonder inspuitingen

Het is onlosmakelijk verbonden met ouder worden: rimpeltjes krijgen. Voor de een totaal geen probleem, voor de ander een ramp. Er zijn verschillende manieren om rimpels aan te pakken; van inspuitingen tot massages. Tot nu toe zat er altijd een plafond aan wat we konden bereiken op een natuurlijke manier. Maar als specialist in natuurlijke huidverjonging zijn we altijd op zoek naar nét weer dat stapje verder. Want we willen steeds betere resultaten behalen. En dat stapje verder hebben wij  gevonden!!!

Hyaluronzuur

Hyaluronzuur, je herkent dit misschien wel omdat dit een stofje is dat door artsen wordt ingespoten in rimpels om deze op te vullen. Hyaluronzuur is een stofje dat door je huid zelf aangemaakt wordt en zorgt voor volume inde huid. Naarmate we ouder worden neemt de aanmaak en de kwaliteit van ons eigen hyaluronzuur af en dat merk je aan je huid.

Hyaluronzuur is ook een bekent ingrediënt in cosmetica. Als werkstof is het een hele goede vochtbinder. Het enige nadeel hiervan was dat het molecuul van hyaluronzuur te groot was om diep in de huid te trekken en daarom bleef hyaluronzuur alleen aan de oppervlakte van de huid, waar het overigens een hele goede moisturizer is.

Hyamatrix

En toen was daar Hyamatrix! Nieuw in Nederland en Beautiful Balance is een van de eersten die deze behandelingen aan gaat bieden! Hyamatrix is een cosmeticamerk dat uit de medische wereld komt. Het is gespecialiseerd in het helpen herstellen van de beschadigde huid. Sinds 2011 zijn ze ook cosmetische producten gaan maken. Ze zijn er namelijk in geslaagd hyaluronzuur zo klein te maken, dat het wél diep in de huid kan trekken en daar het huideigen hyaluronzuur aan te vullen. En dit is een doorbraak! Dit houdt in dat we rimpeltjes op kunnen vullen zónder inspuitingen. 100% veilig, 100% effectief. De resultaten zijn veelbelovend en wij zijn super enthousiast! De behandeling is, zoals je van ons gewend bent, bijzonder aangenaam om te ondergaan en al na een behandeling is er al resultaat te zien!

De onderstaande foto is van een dame van 44 die 1 behandeling heeft ondergaan. De na-foto is drie weken na de behandeling gemaakt! De foto’s zijn niet bewerkt! De foto is eigendom van Hyamatrix NL.

hyamatrix
hyamatrix

Vanaf maandag zijn de Hyamatrix behandelingen te ondergaan!