Rimpels verminderen zonder operatie

Stoor jij je aan een of meerdere rimpels in je gezicht? En zou je daar wat aan willen doen, maar liever geen botox of fillers? Dan ben je bij Beautiful Balance HuidCenter aan het juiste adres. Wij bieden je namelijk meerdere technieken aan waarmee  we rimpels op een natuurlijke manier kunnen verminderen, zonder operatie!

Rimpel correctie

De eerste techniek die we in kunnen zetten om rimpels te verminderen is de rimpel correctie methode. Hiermee stimuleren we de huid net onder de rimpel met een fijn naaldje. Dit klinkt wat enger dan dan het is; met een fijn steriel naaldje (zo een die we ook gebruiken om een gerstekorreltje of puistje in te prikken) Gaan we net onder de huid en maken we de rimpel, dat in feite verkleefde huidlagen zijn, los. Er ontstaat een klein, rood krasje in de huid. Hierdoor gaat de huid specifiek op die plaats meer collageen aanmaken. De rimpel wordt opgevuld van binnenuit met je eigen collageen. Er wordt niets ingespoten! De behandeling is niet pijnlijk. Je voelt het prikje wel, maar is heel goed te doen. Je kunt het rode krasje camoufleren met make-up en binnen een week is alles hersteld. Vaak zijn drie tot zes behandelingen nodig. We combineren dit altijd met de soft light laser om de huid ook van de juiste hoeveelheid energie te  voorzien. Deze methode is geschikt voor fijne lijntjes.

Dermatude

De dermatude behandeling kan op het hele gezicht toegepast worden, maar we kunnen hier ook specifiek rimpeltjes met behandelen. Met een speciale naaldmodule maken we krasjes in de huid. Doordat de huid ‘beschadigd’ is, gaat de huid zich herstellen en ook weer van binnenuit collageen aanmaken. Deze methode werkt ook mooi bij diepere rimpels. We kunnen deze behandeling om de week toepassen, meestal zijn 2-4 behandelingen voldoende.

Rimpel reductie therapie

De naam zegt het al: het verminderen van rimpels. De rimpel reductie therapie is een intensieve bindweefselmassage waarbij we op de vierkante millimeter nauwkeurig in een rimpel kunnen masseren. Hierdoor wordt de huid onder de rimpel gestimuleerd om nieuw collageen aan te maken en zo opgevuld. Het is een complete gezichtsmassage waarbij we extra gaan werken op de rimpeltjes in je gezicht.

Hyamatrix

Een speciale behandeling met hyaluronzuur, dát is de Hyamatrix behandeling. Door hyaluronzuur en speciale matrix peptiden in de huid te masseren, wordt de huid op een natuurlijke manier aangespoord om te verjongen. Door extra aandacht te schenken aan de zones met rimpeltjes, zullen rimpeltjes verminderen. Vaak is een sessie (3-6 behandelingen) nodig voor een optimaal resultaat.

Voor iedereen en voor elke behandeling geldt: huidveroudering gaat altijd door. Het bijhouden van de huid is dus heel belangrijk. Vaak is het fijn om in het begin wat vaker te komen om je huid even goed aan het werk te zetten. Daarna is onderhoud erg belangrijk. Over het algemeen kun je zeggen dat een behandeling per maand goed is voor het behouden van het resultaat.

Wil je een persoonlijk advies? Kom dan langs voor een gratis advies!