Satijnen kussensloop

We hebben er al eens een heel succesvolle blog over geschreven: het voorkomen van slaapvouwen door het gebruik van een satijnen kussensloop. Eigenlijk adviseren  we iedereen die haar huid wil verjongen om op een satijnen kussensloop te gaan slapen. Maar de juiste kwaliteit, met de juiste weeftechniek was altijd lastig te vinden voor mijn klanten. Maar vanaf nu is het heel makkelijk aan het perfecte satijnen kussensloop te komen: wij hebben ze in ons assortiment opgenomen!

Waarom slapen op een satijnen kussensloop

Wanneer je slaapt en je ligt op je zij of op je buik, dan drukt je gezicht behoorlijk in je kussen. Hierdoor worden er verticale lijnen in je gezicht geduwd en ook rondom je ogen ontstaan er rimpels. Als je ’s ochtends wakker wordt en je kijkt in de spiegel dan zijn ze misschien wel herkenbaar voor je: slaapvouwen!

Dit komt door het gewicht van je hoofd dat op het kussen rust. Althans, wanneer je op een katoenen kussensloop slaapt. Doordat de textuur van katoen ruw is, duwt het de rimpels er als het ware in. Hoe ouder je wordt, hoe langer het duurt voordat die slaapvouwen weer uitgedeukt en verdwenen zijn!

De satijnen kussenslopen van Beauty Pillow zijn glad en van een dusdanige kwaliteit, dat een een soort polijstende werking op de huid heeft. Door de gladde textuur blijft je huid vouw-vrij wanneer je op je zij of op je buik ligt. Het resultaat? Geen slaapvouwen de volgende morgen!

Verder werkt een satijnen kussensloop ook anti bacterieel, waardoor het ook aan te raden is bij bijvoorbeeld acne.

Ook voor je haar is het aan aanrader, want je haar blijft klitvrij.

Mijn eigen ervaring

Ik kende de Beauty Pillow al een tijdje en toen ik eens bij een kapper was en zag dat ze daar te koop waren, heb ik er meteen een aanschaft. Dat is nu zo’n twee jaar geleden. Ik had altijd last van puffy eyes; vocht dat onder mijn oogleden bleef hangen.Dit komt door een verstoorde lymfeafvoer door het drukken van het gezicht in het kussen.

Sinds ik op mijn Beauty Pillow slaap is dit verleden tijd en ook de lijntjes bij mijn ogen zijn verminderd. Inmiddels kan ik niet meer zonder en neem ik mijn Beauty Pillow zelfs mee op weekendjes weg en vakanties!

Beste investering

De aanschaf van de Beauty Pillow is een van de beste investeringen die je kunt doen voor je huid, want voor 23,95 heb jij een beauty tool in handen waar je heel veel profijt van gaat hebben!