Slappe, futloze huid

Je kijkt in de spiegel en degene die naar je terug staart is niet degene die je jarenlang gekend hebt. Je huid is slap, de eerste lijntjes zijn zichtbaar en je huid lijkt moe, leeg en futloos. Herkenbaar?

Vraagje: hoe vaak laad jij je telefoon op? Elke dag? En hoe vaak laad jij je huid op? Nooit? dan gaan we daar nu verandering in brengen!

Energie

Het toverwoord bij een slappe, futloze huid is energie. Elke cel in het lichaam en dus ook de huidcellen hebben speciale energiecentrales, de zogenaamde mitochondriën. Dit zijn de batterijen van de cel en geven energie zodat de cel zijn functies kan uitoefenen. Via je voeding komt er glucose bij de cellen en dit wordt omgezet in celenergie. Gezonde voeding draagt dus zeker bij aan een energiekere huid.

Maar wist je dat we ook met licht je huid meer energie kunnen geven en de batterijen van je huidcellen weer op kunnen laden? Dit is helemaal niets nieuws en het is al jaren bekend dat wanneer je in het zonnetje loopt, je je energieker en fijner voelt. Dit komt omdat via je huid licht wordt opgenomen en wordt omgezet in energie. Wel een specifiek deel van het licht. Het energie lichtspectrum genoemd. En hiermee kunnen wij in ons HuidCenter ook jouw huid opladen!

Laser en licht

Jouw huid opladen kunnen we met de softlight laser en met  de collageen lamp. Als eerste de softlight laser. Dit is een laser die afgesteld is op het energie lichtspectrum. Om precies te zijn op 905 nanometer. Door hiermee de huid te behandelen kunnen de batterijen van de huidcellen weer opladen en je weet: met meer energie, kun je beter functioneren! Dit geldt ook voor je huidcellen. Ik weet uit ervaring dat het woord ‘laser’ een beetje eng kan klinken. In dit geval is dit nergens voor nodig. Het is een laser dat je niet voelt, niet ziet, en waarvan je niet kan verbanden of wat dan ook. Daarom wordt dit ook wel een soft laser of koud laser genoemd. (Officieel heet het een photonlaser!)

De behandeling is heel erg aangenaam om te ondergaan. Heel veel klanten vallen er bijna bij in slaap! En je ziet direct al resultaat. Uiteraard gaat je huid nog aan de slag met alle extra energie en zal het resultaat alleen maar mooier worden. Met een paar behandelingen achter elkaar wordt je huid zichtbaar gelift en verstevigd en ziet het er energieker en stralender uit.

De collageenlamp is een rood-licht-lamp dat niet alleen energie geeft aan de huid, (hij heeft namelijk ook 905 nanometer) ook zorgt het rode licht voor het stimuleren van de cellen die collageen aanmaken, de fibroblasten. Hierdoor wordt er nieuw collageen aangemaakt dat voor een stevige, stralende huid zorgt.

Een sessie onder de collageenlamp is niet alleen goed om een slappe, futloze huid tegen te gaan, het is ook nog eens bijzonder prettig om te ondergaan. Het geeft namelijk dezelfde warmte af als de zon en het is dus net alsof je in het zonnetje ligt. Uiteraard wordt je er niet bruin van en kun j er niet van verbranden, want er zit geen UV-straling in. Het is net alsof je op vakantie bent! Zo lekker!

Een sessie onder de collageenlamp versterkt eigenlijk het effect van alle behandelingen en kan dus met (bijna) alles gecombineerd worden. We brengen speciale producten op je huid aan die ervoor zorgen dat het effect van het licht nog beter is. Zo gebruiken we Juvi lite, oxys genes en het opulence serum in combinatie met deze twee technieken voor het beste resultaat. Deze kun je ook zelf thuis gebruiken om het effect ervan te versterken.

Je ziet: er is gelukkig wat te doen aan die slappe, futloze huid!

Wil je weten wat we voor jouw huid kunnen betekenen? Boek dan hier jouw afspraak voor een Meet &Treat behandeling mét softlight laser én collageenlamp!