Tips voor een mooie huid met de kerst

Nog maar die weken en het is alweer kerst! Volgens mij zeggen we het ieder jaar, maar het lijkt er op dat ieder jaar weer sneller voorbij gaat! Heb je een kerstdiner, of kerstborrel en wil je met een stralende huid kerst vieren? Hier volgen wat tips voor een mooie huid met de kerst!

TIP 1

Kuurtje doorbloedingscrème. Met de Cell Active stimuleer je de doorbloeding in je huid. Lees: je krijgt weer een gezonde en stralende huid! Start nu met een kuur. Deze is als volgt opgebouwd: twee weken elke avond, vervolgens twee keer per week. Natuurlijk zorg je ervoor dat je de avond vóór je diner of feest ook de Cell Active gebruikt. Dan heb je de volgende dag echt een stralende huid.

TIP 2

Geef je huid een peeling. Doe dit een maal per week én de laatste de avond voor de kerst. Met een peeling haal de de doffe dode

Top tien beste huidverjongingsproducten
Top tien beste huidverjongingsproducten

huidcellen wegen krijg je een stralende huid. Bovendien staat je make-up ook veel mooier op een gladde, frisse huid. Neem bijvoorbeeld de enzymatic skin peeling van hannah, of de Polish& Plump van HydroPeptide.

TIP 3

Voldoende water drinken. Nu het wat kouder wordt is het misschien wat moeilijker om voldoende water te drinken. Start nu, vandaag nog met het drinken van extra water. Je huid zal je dankbaar zijn!

TIP 4

Hydraterend masker. Net als dat je de doorbloedingscrème dagelijks gaat gebruiken, kun je ook elke dag een hydraterend masker

Tips voor een mooie huid met de kerst
Tips voor een mooie huid met de kerst

gebruiken om je huid een echte boost te geven. Dit is helemaal niet veel extra werk, want je gebruikt het masker gewoon in plaats van je nachtcrème! Super makkelijk dus en het resultaat zal je niet tegenvallen!

TIP 5

Vergeet je decolleté niet! Heb je een mooie jurk of top met dieper decolleté? Neem dan wanneer je je gezicht verzorgt ook je hals en decolleté mee. Ook hier kun je de doorbloedingscrème, peeling en het masker gebruiken. Smeer vooral ook hier je huid goed in om slaaprimpels te voorkomen.

Wij wensen je een stralende kerst!