Tips voor een stralende huid met kerst

Het is weer supersnel gegaan, maar over een paar dagen is het toch echt weer kerst! Om ervoor te zorgen dat je huid net zo straalt als een kerstster, hier wat tips!

Donderdag:

Vandaag geef je je huid een peeling. Door een enzymatische peeling te gebruiken zorg je ervoor dat je de dode huidcellen van je huid verwijderd. Dit zorgt ervoor dat je huid er meteen stralender uitziet. Hierna breng je de Cell Active doorbloedingscrème aan. Door de doorbloeding in je huid te activeren laat je je huid als het ware sporten. Je huid komt in optimale conditie. Vergeet na het doorbloeden van je huid niet om een voedende crème aan te brengen. Na het ‘sporten’ heeft je huid honger!

Vrijdag:

Verzorg je huid goed met een voedende crème, voorafgegaan door het vitamin complex. Hierdoor is je huid goed gehydrateerd en gevoed. Gebruik ’s avonds het hydro mask i.p.v. een nachtcrème. Hierdoor geef je je huid een echte oppepper en ziet je huid er stralend uit in de morgen.

Zaterdag:

Op deze dag gebruik je weer de enzymatische peeling en de Cell Active doorbloedingscrème. Bij voorkeur gebruik je het ’s avonds. Dit is effectiever omdat ‘nachts je huid herstelt en de celdeling het meest actief is. Gebruik ook het hydro mask als nachtcrème.

Zondag:

Tijd om te stralen! Begin de dag met een goede diepgaande reiniging met de cleansing clay. Deze zuiverende klei zorgt voor een detox van je huid en dat merk je meteen! na het reinigen breng je een laagje cleansing clay aan en laat dit tien minuten inwerken. Hierna breng je nog een keer het hydro mask aan om je huid een echte boost te geven. Sluit dit ochtendritueel af met een voedende crème en een laagje touch of silk. Je huid ziet er hierdoor zichtbaar mooier uit!

Vergeet niet om ’s avonds je huid weer goed te reinigen!

Wij, het team van Beautiful Balance wensen je een stralende kerst toe!