Top tien beste huidverjongingsproducten

Om  je huid gezond en stralend te krijgen en te houden heb je goede huidverzorgingsproducten nodig. Wij zetten de 10 beste voor je op een rijtje!

 1. Opulence serum. Een rijke, voedende olie met een hoog percentage vitamine c. Vitamine C is absoluut nodig voor het aanmaken van collageen in de huid. Door de stabiele variant te gebruiken op oliebasis, blijft de vitamine C niet alleen heel stabiel, maar kan ook heel goed in de huid trekken. Naast dat het huidveroudering tegen gaat, werkt het ook oplichtend op pigmentvlekken.

  huidverbeterende producten
  huidverbeterende producten
 2. Oxys Genes. Een zuurstof crème, die een ware verademing is voor je huid. Zuurstof is de eerste levensbehoefte en dat geldt ook voor je huidcellen. Alle functies in de cel hebben zuurstof nodig. Het houdt je huid fris en stralend. De Oxys Genes is zowel voor de ochtend als voor de avond en rondom de ogen.
 3. Juvi lite. Een fantastische crème om je huid te verstevigen. Speciale peptiden zorgen voor meer collageen aanmaak in de huid. Zeer geschikt ook voor de huid rondom je ogen en zonder parfum, dus ideaal als je huid wat gevoeliger reageert.
 4. Face lift. De Face lift crème van HydroPeptide doet precies wat de naam al zegt: liften en verstevigen. Verschillende peptiden zorgen ervoor dat collageen aangemaakt wordt, je huid wordt gelift en rimpels worden verminderd én voorkomen. De vele antioxidanten zorgen voor een gezonde huid.
 5. Power Serum. Het Power serum is een echte krachtpatser in de strijd tegen huidveroudering. De vele werkstoffen zijn speciaal afgestemd op de behoeften van een huid die ouder wordt en geven een ware boost. Elke ochtend en avond gebruiken onder je crème
 6. Polish&Plump. Intensieve peeling op basis van vitamine C en fruitzuren. In de strijd tegen huidveroudering kan een goede
  Top tien beste huidverjongingsproducten
  Top tien beste huidverjongingsproducten

  peeling echt niet ontbreken. Na deze peeling is je huid zó zacht en glad, dat heb je nog nooit eerder meegemaakt! Een maal in de week gebruiken en je huid blijft zacht en glad.

 7. Uplift eye gel. Een verkoelende gel speciaal voor het gebruik rond de ogen. Door de speciale peptiden die erin zitten krijgt je ooghuid direct een lift. Voor een instant frissere blik.
 8. Full lips. Om rimpeltjes rond je mond te voorkomen gebruik je het beste een goede lippenbalsem. De Full lips van hannah bevat peptiden om rimpels te voorkomen en het volume te behouden. Bovendien bevat het factor 15 om je lippen het gehele jaar door te beschermen tegen UV-straling
 9. Cell Active. Natúúrlijk moet je je huid goed doorbloeden om haar jong en stralend te houden. De doorbloedingscrème Cell Active mag absoluut niet aan je routine ontbreken. Eenmaal gewend aan de goede doorbloeding in je huid, kun je nooit meer zonder!
 10. Power lift, een zeer rijke voedende crème met peptiden en ceramiden. Wanneer je huid wat ouder is, kan ze ook uitdrogen. Dit voorkom en herstel je met deze intensieve crème.