Trends in Beauty

Het laatste weekend van maart stond in het teken van beauty trends! Zoals ieder jaar worden er tijdens dé vakbeurs van Nederland, de Beauty Trade Special, de nieuwste producten en apparatuur gepresenteerd. Natuurlijk ging het E-Team (Eva en Esmee) naar de beurs om de nieuwste trends in beauty te ontdekken.

Uiteraard brachten we een bezoekje aan onze vaste leveranciers hannah en Hyamatrix. hannah introduceerde de twee nieuwe producten Primum Elixer en Brilliant Touch. Het Primum Elixer is een milde peeling op basis van amandelzuur dat voor een zachte, gladde en gave huid zorgt, zónder vervelling, roodheid en pijn en welke het hele jaar door te gebruiken is, zelfs voor de meest gevoelige huid, eczeem en de donkere huid is het geschikt.

De Brilliant Touch is een primer die ervoor zorgt dat je op je ‘selfie-best’ voor de dag kunt komen. Door het diamant poeder dat erin verwerkt is ziet je huid er meteen frisser en egaler uit. Met de bijgeleverde selfie-light (actie! op=op) kun je genieten van een mooie huid, zonder een filter te hoeven gebruiken. Super leuk!

Hyamatrix

Ook gingen we even langs op de stand van Hyamatrix. Deze huidverjongende behandeling hebben we al in de salon, maar werd nu officieel geïntroduceerd. De belangstelling was enorm! het is dan ook een zeer mooie behandeling die op een natuurlijke manier de huid verjongd, zónder inspuitingen. Wij zijn enorm fan van deze behandeling en krijgen inmiddels klanten vanuit het hele land om deze behandeling te ondergaan!

Trends

Wat ons vooral opviel is dat het een trend is om weer ’terug naar de basis’ te gaan. En daarmee bedoel ik dat er veel technieken werden getoond waarbij de schoonheidsspecialist haar handen moet gebruiken, in plaats van een high tech apparaat. Veel massagetechnieken, waaronder bindweefselmassage en intensieve facelift massage’s, natuurlijk de Hyamatrix methode en diverse andere merken waarbij de handen het belangrijkste zijn.

Verder zagen we dat de ingrediënten van producten steeds verder ontwikkelen. Tegenwoordig zit er een hele wetenschap achter jouw potje crème. Dat vind ik erg interessant, want daardoor kunnen we steeds meer resultaat bereiken, zonder dat er ingrepen aan te pas hoeven komen!

Het was een geslaagde beursdag! In het najaar gaan we weer!!