Voor de eerste keer een gezichtsbehandeling

Denk jij erover om eens een gezichtsbehandeling te ondergaan? Ik ga je vertellen hoe een eerste behandeling bij Beautiful Balance HuidCenter in z’n werk gaat!

Afspraak boeken

Je bent er over uit: je wil een gezichtsbehandeling en je wil een afspraak maken. Dit kan tegenwoordig heel gemakkelijk door in onze online agenda een tijd te reserveren. Je kiest heel gemakkelijk de Meet & Treat (onze eerste behandeling met huidanalyse), vult je gegevens in en drukt op de knop. Je hebt je afspraak geboekt! Natuurlijk mag je ons ook altijd bellen en mailen, maar online boeken is het snelst.

Meet & Treat

Onze eerste behandeling heet Meet & Treat. Bij deze behandeling starten we met het invullen van een vragenlijst. Dit is nodig omdat je misschien wel bepaalde allergieën hebt, of medicijnen gebruikt waar we rekening mee moeten houden en we willen natuurlijk weten wat je wil verbeteren aan je huid.

Vervolgens gaan we speciale foto’f van je huid maken. Dit doen we met de Observ520. Dit is een special huidcamera die met verschillende lichtbronnen foto’s maakt, waarbij we niet alleen het huidoppervlak kunnen analyseren, maar ook ín je huid kunnen kijken. Heel handig, want zo kunnen we zien hoe de poriestructuur is, of er rimpeltjes zijn, pigment en zonschade, én kun je een kijkje nemen in de toekomst van je huid!

Ook gaan we je huid meten. Door het vochtgehalte, vetgehalte en de zuurgraad van je huid nauwkeurig op te meten, weten we precies welke behoeftes je huid heeft en hier kunnen we alle producten op afstemmen.

De behandeling

Tijdens een Meet & Treat maken we de keus uit twee behandelingen: de behandeling met bindweefselmassage of die met de softlight laser. De keuze is afhankelijk van je huidconditie en je wensen.

Een eerste behandeling bestaat uit een reiniging, een milde peeling, het doorbloeden van je huid, het verwijderen van onzuiverheden, zoals mee-eters en gerstekorreltjes, het epileren van de wenkbrauwen (indien je dit wenst natuurlijk!) en vervolgens dus de keuze bindweefselmassage of softlight laser. Beide zijn huidverbeterend. De bindweefselmassage is voor iedereen geschikt, de softlight is speciaal voor lifting en versteviging.

Productpakket

Na afloop van de behandeling kun je plaatsnemen aan onze HuidBar en gaan we je uitleggen hoe je de producten, die bij je behandeling inbegrepen zijn, thuis kunt gebruiken. We leggen de stappen uit en geven je tips hoe je het meeste effect uit de werking van de producten kunt halen.

Neem hieronder een kijkje in ons HuidCenter:

https://www.youtube.com/watch?v=bjF3NKSvS7g