Deze week kreeg ik de vraag wat er te doen is tegen de rimpeltjes onder haar ogen. Aangezien ik deze vraag vaker krijg, leek het me leuk hier een blog over te schrijven. Je leest hier dus alle tips om lijntjes onder je ogen tegen te gaan.

Dunne huid

De huid onder je ogen is de dunste huid van heel je lichaam. En waar het bijvoorbeeld op je wangen nog een soort van kussentje eronder heeft, heeft de huid onder je ogen dat niet. Tel daarbij op dat de huid onder je ogen veel in beweging is door je mimiek en je snapt dat hier sneller rimpeltjes ontstaan. Gelukkig zijn er genoeg dingen die je kunt doen om je huid hier in optimale conditie te houden!

Oogproducten

De gemakkelijkste manier om de huid onder je ogen te verzorgen, is met een geschikte oogcrème. Deze crème is speciaal gemaakt voor de ‘problemen’ rondom de ogen. Zoals rimpeltjes, lijntjes, droogte, donkere kringen, wallen en puffy ogen. Fijne ingrediënten zijn bijvoorbeeld peptiden die de collageen aanmaak activeren.

Onder een oogcrème kun je ook een speciaal oogserum gebruiken. Hier zit een alternatief in voor retinol, zodat het zacht genoeg is om elke dag rondom je ogen te kunnen gebruiken. Door de makkelijke roller breng je dit serum gemakkelijk en met een zachte massage aan.

Als extra verzorging kun je een à twee keer per week een oogmasker gebruiken. Deze pads blijven plakken op je huid, zodat het heel gemakkelijk tussendoor te gebruiken is, zonder dat je stil hoeft te zitten. Wanneer je deze pads vaker gebruikt zul je merken dat lijntjes verminderen en dat je huid er frisser en stralender uit gaat zien.

Behandelingen

Er zijn ook verschillende behandelingen voor de huid rondom de ogen. De softlight zorgt voor een verbeterde energie in de huidcellen, waardoor deze beter gaan functioneren en overtollig vocht en afvalstoffen wordt afgevoerd. Dermatude zorgt voor een boost in de aanmaak van collageen en de speciale eye peeling activeert je huid en pakt alle voorkomende ooghuidproblemen aan.

Omdat ik altijd je behandeling op maat maak, kan het zijn dat we technieken combineren of ervoor kiezen om eerst de ene en dan pas de andere behandeling te doen. Geheel afhankelijk van je huidconditie en wensen.

Wil je meer weten over de behandeling van de rimpeltjes onder jouw ogen en wat voor jouw wensen geschikt is? Neem dan contact met me op: kantoor@beautiful-balance.nl