Werken collageen supplementen

Collageen is het stofje in je huid dat voor de stevigheid zorgt en je hebt er vast wel eens over gehoord, want zeg je huidverjonging, dan zeg je: collageen. Er zijn verschillende behandelingen die ervoor zorgen dat de aanmaak van collageen geactiveerd wordt, maar het aanmaken moet je huid zelf doen, met de bouwstoffen die jij eet. Om dit proces een handje te helpen zijn er speciale collageen supplementen te koop. Maar doen die wat ze beloven?

Huidveroudering

Ik kan altijd gefascineerd kijken naar de ongelofelijk stevige, mooie volle huid van mijn kinderen. Zolang er geen hormonen aan de gang gaan is de huid in opperste conditie. Hoe dit komt? De collageenaanmaak is in zijn meest optimale staat. Zodra rond de pubertijd hormonen in het spel komen, neemt de productiviteit af. Natuurlijk zie je dit niet direct, omdat collageen een levensduur heeft van 14 tot 28 jaar. Dit verklaart ook meteen waarom je rond je 25e de eerste tekenen van huidveroudering ziet. Door zowel intrinsieke (van binnenuit) als extrinsieke (van buitenaf) oorzaken, neemt de collageenproductie steeds wat meer af. Gelukkig zijn er genoeg methoden om dit proces zo langzaam mogelijk te laten verlopen en we kunnen zelfs met intensieve behandeltrajecten de huidleeftijd een klein beetje terugdraaien. Beproefde behandelingen zijn natuurlijk de photon laser, collageenlamp, dermatude meta therapie, bindweefselmassage, rimpel reductie therapie, peelings, en niet te vergeten: intensief werkende producten.

Collageensupplementen

Maar al deze fantastische behandelingen hebben een ding gemeen: ze activeren alleen de aanmaak. De bouwstoffen voor collageen moet je eten. Collageen is namelijk een eiwit en dit is een bouwstof die je via je voeding binnenkrijgt. Wanneer je jong bent en alle processen nog op volle toeren draaien, haal je genoeg bouwstoffen uit je normale voeding. Echter, wanneer we ouder worden en dus relatief meer bouwstoffen nodig hebben om je huid op peil te houden, haal je niet meer voldoende uit je normale, dagelijkse voeding. Ook niet als je super gezond eet. Zeker ook als je je bedenkt dat het voor je lichaam helemaal geen prioriteit  is om er zo glad en stevig mogelijk uit te zien. Dat je organen goed werken is voor je lichaam veel belangrijker. Alleen wíj willen dat de buitenkant er zo lang mogelijk stevig en stralend uitziet!

Om je hierbij een handje te helpen zijn er speciale collageensupplementen. Deze zorgen ervoor dat je de voor je huid meest optimale dosis collageen binnenkrijgt. Het beste merk hierin in LavieSage. Een supplementenlijn specifiek voor de huid en met bewezen resultaten, want geloof me: jullie als klant zijn -terecht- kritisch, maar ik als huidcoach ben dat nog een beetje meer! Door middel van speciale echo apparatuur kun je zien hoeveel collageen er in je huid aanwezig is én wat het resultaat is na het slikken van de supplementen. En ik kan je vertellen: ik heb zo’n scan ondergaan en het is verbluffend!

De collageensupplementen van LavieSage bevatten viscollageen. Dat is enorm prettig, want dit is namelijk identiek aan menselijk collageen. Met andere woorden: je huid herkent het en kan het direct gebruiken! We hebben al ontzettend veel mooie resultaten mogen bereiken met onze fantastische behandelingen en producten in combinatie met collageensupplementen.

Er zijn verschillende sterktes, afhankelijk van je huidconditie en het behandeltraject dat je ondergaat. En er zijn verschillende vormen, zoals poeders en tabletten.

Mijns inziens kun je niet zonder collageensupplementen, wil je je huid verjongen! Wil je meer weten, neem gerust contact met ons op voor meer advies: 010-2730609